Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/02/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ ΗΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ CM ΤΗΣ BOWERS & WILKINS...

SITE MAP


Νέα ηχεία στη σειρά CM από την Bowers & Wilkins
27/01/2009
Τα νέα μοντέλα είναι τέσσερα και σε αυτά περιλαμβάνεται το μεγάλο δαπέδου CM9, το βάσης CM5 (λίγο μεγαλύτερο από το εξαιρετικό CM1) ένα κεντρικό (Centre 2) καθώς και ένα ειδικά σχεδιασμένο για την συγκεκριμένη σειρά υπογούφερ, το ASW 10CM.
Η τακτική της Bowers & Wilkins είναι σαφής: Προσέθεσε μεγαλύτερα μοντέλα στην σειρά έτσι ώστε να είναι δυνατή η κάλυψη μεγαλύτερων χώρων και η δημιουργία υψηλότερων εντάσεων ενώ η ποιότητα διατηρείται στα γνωστά επίπεδα της εταιρίας. Έτσι, το CM9 χρησιμοποιεί δύο 156άρια γούφερ τα οποία υποστηρίζουν το γνωστό κορυφαίο μιντ FST και το τουίτερ με θόλο από αλουμίνιο και το CM5 βασίζεται στην φήμη που έχει αποκτήσει το μικρό CM1 αλλά διαθέτει καμπίνα με μεγαλύτερο όγκο και μεγαλύτερο γούφερ (165 χιλιοστών από κέβλαρ). Το κεντρικό ηχείο ακολουθεί την ίδια λογική και έχει μεγαλύτερο όγκο από το υπάρχον κεντρικό ενώ διαθέτει και μιντ FST ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα πολυκαναλικό σύστημα με τα CM9. Το υπογούφερ χρησιμοποιεί μια μονάδα 250 χιλιοστών η οποία οδηγείται από ενισχυτή 500W και είναι το πρώτο υπογούφερ της σειράς.
Όσον αφορά στα φινιρίσματα, η Bowers & Wilkins προσφέρει τώρα μαύρη λάκα, (κάτι που έλλειπε χαρακτηριστικά από την γκάμα της...) αλλά και φυσικό ξύλο (rosenut και wenge). Το Maple καταργείται. Τα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.
ΙΝFO: Τηλεοπτική Α.Ε., τηλ.: 210-983.4900 web: http://www.bowers-wilkins.co.uk/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr