Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/12/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η BOULDER ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ PHONO...

SITE MAP


Νέος προενισχυτής phono από την Boulder
04/12/2009
Η Boulder ανακοίνωσε νέο προενισχυτή phono στην σειρά 1000 με κωδικό 1008. Η συσκευή 1008 προσφέρει 2 εισόδους ώστε να είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση δύο κεφαλών. Όλες οι είσοδοι, όπως και οι έξοδοι είναι υλοποιημένες με βύσματα XLR.  Η σχεδίαση του προενισχυτή είναι dual mono εξασφαλίζοντας έτσι, σύμφωνα με την εταιρία, διαφάνεια στην αναπραγωγή, χωρίς θορύβους και παρεμβολές. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του επιλογή mono, η οποία φαίνεται να είναι χρήσιμη κατά την αναπαραγωγή μονοφωνικών βινυλίων, κυρίως όταν αυτή γίνεται με κεφαλή της οποίας η βελόνα είναι σχεδιασμένη για στερεοφωνικό πρόγραμμα καθώς και την επιλογή low cut ώστε να μπορεί να ενεργοποιήσει το φίλτρο αποκοπής χαμηλών συχνοτήτων για την περίπτωση που ο δίσκος είναι ιδιαίτερα παραμορφωμένος.
Ο 1008 μπορεί να υποστηρίξει βινύλια τα οποία έχουν ηχογραφηθεί πριν το 1955 προσφέροντας εναλλακτικά δικτυώματα ισοστάθμισης  EMI, Columbia, FFRR. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την κάθε είσοδο στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε κεφαλής χρησιμοποιώντας ειδικά αρθρώματα τα οποία ρυθμίζουν την αντίσταση και την χωρητικότητα. Η συσκευή διαθέτει επιλογέα κέρδους για κεφαλές κινητού μαγνήτη και κινητού πηνίου καθώς και διακόπτη φίμωσης. Ο κατασκευαστής δίνει εντυπωσιακή ακρίβεια αποέμφασης RIAA: (±0.10dB, 20Hz-20kHz).
ΙΝFO: web: http://www.boulderamp.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr