Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/06/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η BOSE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑ AV...


Νέα ολοκληρωμένα συστήματα AV από την Bose
01/06/2010
Το κοινό σημείο των δύο νέων συστημάτων είναι η τεχνολογία Unify της Bose η οποία, σύμφωνα πάντοτε με την εταιρία, κάνει τη ζωή του χρήστη πολύ εύκολη, όχι μόνο κατά την χρήση αλλά και κατά την αρχική εγκατάσταση. Τα συστήματα που “τρέχουν” τη Unify όχι μόνο αναγνωρίζουν την κάθε πηγή αλλά είναι σε θέση να αντιληφθούν αν η σύνδεση της έχει γίνει σωστά και να κάνουν υποδείξεις για την διόρθωση των σφαλμάτων. Η εγκατάσταση γίνεται βήμα-βήμα με την προβολή απλών οδηγιών στις οθόνες των συσκευών και το σύστημα είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την καλή λειτουργία του.
Οι δύο νέες σειρές με τις κωδικές ονομασίες V και T περιλαμβάνουν από δύο συστήματα (V35 και V25, Τ20 και T10) και ακολουθούν την γνωστή αρχιτεκτονική στην οποία μας έχει συνηθίσει η εταιρία, διαθέτουν δηλαδή μια κεντρική μονάδα, τα απαραίτητα ηχεία για ένα σύστημα 5.1 καθώς και ένα τηλεχειριστήριο μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να ελέγξει ολόκληρο το σύστημα. Οι διαφορές μεταξύ της σειράς V και Τ βρίσκονται στο ότι η πρώτη διαθέτει docking station για iPod/iPhone, ραδιοφωνικό δέκτη AM/FM, δυνατότητα υποστήριξης multi room σε ρόλο πηγής, καθώς επίσης και οθόνη στο τηλεχειριστήριο. Το μεγάλο σύστημα V35, επιπροσθέτως, διαθέτει τα ηχεία Jewel Cube της εταιρίας, με τα V25 και τα Τ20 να διαθέτουν τα γνωστά ηχεία απευθείας/ανακλώμενου ήχου και το μικρότερο T10 να έχει τα κλασικά “κυβάκια” της Bose. Και τα δύο συστήματα ενσωματώνουν την τεχνολογία ρύθμισης AdaptiQ η οποία προσαρμόζεται στην ακουστική του χώρου, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στην τοποθέτηση των ηχείων.
ΙΝFO: Αudio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, web: http://www.aggbv.gr/http://www.bose.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr