Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/06/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  INTERACTIVE PRODUCT DISPLAY ΑΠΟ ΤΗΝ BOSE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΆ...

SITE MAP


Είδατε τα Shop-In-Shop της Bose;
09/06/2009
Το Βοse Shop-In-Shop είναι μια νέα στρατηγική λιανικής πώλησης, η οποία μετά την μεγάλη απήχηση που είχε στο εξωτερικό, εφαρμόζεται τώρα με επιτυχία  και στην Ελλάδα και έρχεται να θέσει νέα πρότυπα στην επιλογή ηχητικού συστήματος για το σπίτι. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, “το  Bose Shop-In-Shop αποτελεί ένα interactive entertainment centre και είναι κάτι παραπάνω από ένα τυπικό σημείο επίδειξης των προϊόντων αφού αποτελεί έναν κόμβο στον οποίο ο πελάτης μπορεί να έχει την ακουστική εμπειρία των προϊόντων Bose σε προσομοίωση τυπικών χώρων σπιτιού”. Το γεγονός αυτό όχι μόνο προσελκύει πιθανούς αγοραστές αλλά και τους εκπαιδεύει προσφέροντάς τους την δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρίες επάνω σε θέματα ήχου και εικόνας. Προς αυτή την κατεύθυνση, τη σχεδίαση επιμελήθηκε ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Robert World σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα προβολής που έχει θέσει η ίδια η Bose.Ο συνδυασμός χρωμάτων που αποπνέουν πολυτέλεια, με κυρίαρχη την απόχρωση του μπλε αλλά και ο minimal σχεδιασμός επιδεικνύουν τα προϊόντα και την ποιότητα κατασκευής τους.
Ο σχεδιασμός του Bose Shop-In-Shop επίσης οδηγεί τους επισκέπτες σε έναν ξεχωριστό χώρο όπου επιδεικνύονται οι τηλεοράσεις της Loewe, το «Loewe Gallery», ενώ  κανείς μπορεί να δει και την πλήρη γκάμα των Ιαπωνικών ενισχυτών Οnkyo.
Στα Shop-In-Shop oι σύμβουλοι-συνεργάτες ήχου της Bose παρουσιάζουν ό,τι νεότερο προσφέρει η ακουστική τεχνολογία σήμερα, απαντούν στις ερωτήσεις των επισκεπτών και με την εμπειρία τους κατευθύνουν στην επιλογή του ιδανικού προϊόντος για την κάλυψη των αναγκών τους. Στην Ελλάδα έχουν ήδη δημιουργηθεί εννέα Bose Shop-In-Shop.
ΙΝFO: Αudio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, web: http://www.aggbv.gr/http://www.bose.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr