Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/12/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: HOME ENTERTAINMENT CENTER ΑΠΟ ΤΗΝ BLU:SENS...

AV BLOG 

SITE MAP


blu:brain από την Ισπανική Blu:Sens
05/12/2008
Η Blu:Sens δημιουργήθηκε μέσα στο 2008 ως αποτέλεσμα συγχώνευσης άλλων εταιριών στις οποίες περιλαμβάνονται τα παρακλάδια της εταιρίας Blusens στην άπω Ανατολή και την Κίνα καθώς επίσης και η Ισπανική Inveravante. Η εταιρία δραστηριοποιήται στον χώρο των φορητών και των επιτραπέζιων ψηφιακών συσκευών με έμφαση στα media players κάθε είδους, ενώ δεν λείπουν μια τηλεόραση HD Ready, ένα BD player καθώς και συστήματα πλοήγησης GPS. Η εταιρία επίσης κατασκευάζει ενισχυτές και κατανεμητές τηλεοπτικού σήματος για κεντρικές εγκαταστάσεις.
Ίσως το πλέον ενδιαφέρον (και νεώτερο) προϊόν της εταιρίας να είναι το blu:brain μια συσκευή η οποία αρχικώς είχε γίνει γνωστή με το κωδικό όνομα G70. Πρόκειται για μια κομψή, μικρών διαστάσεων συσκευή η οποία παίζει το ρόλο του κεντρικού συστήματος οικιακής διασκέδασης και υποστηρίζει τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα δίκτυα (Ethernet και WiFi). Στα βασικά της χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται ο διπλός δέκτης ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος και το ενσωματωμένο PVR με κωδικοποίηση σε MPEG-4, η δυνατότητα streaming δικτυακών τηλεοπτικών σταθμών και η υποστήριξη διαδραστικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως media player για μια μεγάλη ποικιλία φορμά αρχείων ήχου, εικόνας και στατικών γραφικών. Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δημοσιεύει η εταιρία, το blu:brain μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Network File Server (NFS), όπου αποθηκεύονται τα αρχεία και μπορούν εν συνεχεία να δρομολογηθούν ανάλογα με τις εντολές που δίδονται από εφαρμογές client που τρέχουν σε άλλες συσκευές του δικτύου, ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την χωρητικότητα του εσωτερικού σκληρού δίσκου ή ακόμη και να τον αντικαταστήσει όταν το κρίνει σκόπιμο.
 
ΙΝFO: web: http://www.blusens.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr