Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/02/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEA ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ STELLO 500 ΑΠΟ ΤΗΝ APRIL MUSIC...

SITE MAP


Σειρά Stello 500 από την April Μusic
23/01/2009
Οι δύο νέες συσκευές φαίνονται καλοκατασκευασμένες, με αισθητική που βασίζεται στις γραμμές των παλαιότερων προϊόντων της σειράς Stello αλλά και στην σειρά Eximus, διαθέτοντας όμως βελτιωμένη και πιο μοντέρνα εμφάνιση.
Το CD player χρησιμοποιεί έναν top-loading οδηγό δίσκου ο οποίος είναι συμβατός με CD και CD-R/RW και ενσωματώνει ρυθμιζόμενο upsampler μέχρι τα 24bit/192Hz. Ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το upsampler αυτό και για εξωτερικές ψηφιακές πηγές αφού η συσκευή διαθέτει ομοαξονική και οπτική είσοδο καθώς επίσης και θύρα USB. Όσον αφορά τις εξόδους υπάρχουν τόσο ψηφιακές (ομοαξονική και οπτική) όσο και αναλογικές single ended και balanced.
O ολοκληρωμένος ενισχυτής αποδίδει 150W/8Ω και 300W/4Ω ανά κανάλι από ένα στάδιο εξόδου τάξης ΑB με διπολικούς ημιαγωγούς μεγάλης ισχύος της Sanken ενώ ο προενισχυτής του χρησιμοποιεί διακριτούς ημιαγωγούς σε τάξη Α. Η ρύθμιση της στάθμης γίνεται μέσω ψηφιακού ελεγκτή. Ο ενισχυτής διαθέτει ενσωματωμένο DAC και τέσσερις ψηφιακές εισόδους από τις οποίες οι δύο είναι θύρες USB (μια για υπολογιστή και μια για media player). Όσον αφορά τις αναλογικές εισόδους ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του πέντε, από τις οποίες η μια balanced.
Οι δύο συσκευές αναμένονται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2009 με τιμή που δεν έχει ανακοινωθεί αλλά θα βρίσκεται στην περιοχή των 5.000 δολαρίων (“mid four figures” κατά το δελτίο τύπου...)
ΙΝFO: Αphrodite's Vision, τηλ.: 210-681.3773, web: http://www.aphroditesvision.com/, http://www.aprilmusic.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr