Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η ANALYSIS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ...

SITE MAP


Η Analysis παρουσίασε τον προενισχυτή της
26/11/2009
Ο προενισχυτής ανήκει σε μια νέα σειρά προϊόντων η οποία ονομάζεται Alpha Electron και απευθύνεται  προς το παρόν στην ευρωπαϊκή αγορά ενώ η Analysis ήδη προετοιμάζεται ώστε να προωθήσει τα προϊόντα της και στην αμερικανική αγορά. Η παραγωγή των προενισχυτών που προορίζονται για την Ευρώπη πραγματοποιείται στην χώρα μας ενώ οι συσκευές για την Αμερικανική αγορά θα κατασκευάζονται επί Αμερικανικού εδάφους, χωρίς, πάντως, να υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων.
Ο προενισχυτής Α-100 είναι διαθέσιμος σε τρεις εκδόσεις, την βασική (A-100 Line), την έκδοση A-100LP Line+ Phono, με πρόσθετα modules για προενίσχυση σήματος από φωνογραφικές κεφαλές και την έκδοση A-100LC Line + Cross η οποία θα περιλαμβάνει modules για ενεργό κροσόβερ. 'Όλα τα μοντέλα βασίζονται σε λυχνίες για την προενίσχυση.
Το βασικό μοντέλο θα προσφέρει τέσσερις εισόδους στάθμης line και δύο εξόδους, το μοντέλο A-100LP θα προσφέρει τρεις εισόδους line και μια phono και δύο εξόδους, ενώ το μοντέλο A-100 LC θα προσφέρει τέσσερις εισόδους line, μια έξοδο line και δύο εξόδους μέσω ενεργών φίλτρων κατάλληλα ρυθμισμένων για χρήση με τα ηχεία της Analysis.
Τα modules για την προενίσχυση phono μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ταιριάζουν σε κάθε κεφαλή και περιλαμβάνουν ξεχωριστά φίλτρα για την τροφοδοσία τους ενώ τα modules για τα ενεργά crossover μπορούν να ρυθμιστούν ως προς την στάθμη εξόδου τους ώστε να είναι δυνατή η οδήγηση τελικών ενισχυτών με διαφορετική ευαισθησία ανά κλάδο συχνοτήτων.
Σύμφωνα με την Analysis η σχεδίαση του προενισχυτή επιτρέπει το άψογο ταίριασμά του με τους τελικούς σε τάξη D της Arion, της αδελφής εταιρίας της Analysis στην Αμερική. Οι τιμές θα  κυμαίνονται μεταξύ 7.000 και 8.500 ευρώ ενώ αναμένεται και η σχεδίαση μιας ακριβής σειράς με κόστος 16.000-20.000 ευρώ.
ΙΝFO: Analysis Αudio, τηλ.: 210-515.5144, http://www.analysisaudio.com/ 
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr