Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/11/2009


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΗΣ ACOUSTIC REFERENCE...

SITE MAP


Acoustic Preference: Ήχος από την Σλοβενία
26/10/2009
Η εταιρία Acoustic Preference,είναι μία εταιρία κατασκευής ηχείων από την Σλοβενία, που δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα της καμπίνας, γεγονός που φαίνεται και από το επιλέγει για υλικό ανθεκτικό συμπαγές ξύλο καρυδιάς Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού τύπου.
Σύμφωνα με την εταιρία, το ξύλο καρυδιάς έχει πολύ καλές ιδιότητες ως προς την διάδοση του ήχου ενώ, φαίνεται να έχει σημασία και ο τρόπος συναρμολόγησης των ξύλινων τμημάτων που συνθέτουν το σύνολο της καμπίνας.
Την στιγμή αυτή ο κατάλογος προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνει την σειρά  Gracioso, με τα μοντέλα  Gracioso 1.0 ,Gracioso 2.0  και  την Maestoso  με το Maestoso 2.0 . Τα δύο μοντέλα της Gracioso  είναι σχεδιάσεις 2 δρόμων, με bass reflex. Η απόκριση του  Gracioso 1.0 ξεκινά απο τα 50 Hz και φτάνει εώς τα 20 KHz ενώ αυτή του Gracioso 2.0 είναι από τα 35 Hz έως τα 20 KΗz. H ονομαστική εμπέδηση είναι στα 8 Ω  και για τα δύο μοντέλα, ενώ οι ευαισθησίες είναι για το  Gracioso 1.0 88dB/1W/1m και για το 2.0 91dB/1W/1m.
Τα μοντέλα της σειράς Gracioso ,χρησιμοποιούν, μονάδες της  Morel και έχουν φίλτρα με σύχνότητα cross 2.2kHz και κλίση 2ης τάξης. Τα υλικά είναι προσεγμένα, με πυκνωτές Mundorf MKP με ανοχή 0.5% και πηνία αέρα του ίδιου κατασκευαστής 99.999% χαλκό.
Το Maestoso 2.0  φαίνεται ότι αποτελεί το “κόσμημα” της  Acoustic Preference, με design που  παραπέμπει σε ακριβή αντίκα.  Πρόκειται για μια σχεδίασης 3 δρόμων με φόρτιση  bass reflex, απόκριση 35 Hz – 22kHz, και ονομαστική εμπέδηση 8 Ohm. Και εδώ έχουν χρησιμοποιηθεί μονάδες της Morel.
ΙΝFO: http://www.acoustic-preference.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr