Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/11/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΟ A.C.A. ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕς ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ...

SITE MAP


Βράβευση Ελλήνων κατασκευαστών από το A.C.A.
Ο Χρήστος Σκαλούμπακας (πρόεδρος του A.C.A.) αναφέρεται στα πεπραγμένα του συλλόγου την τελευταία δεκαετία. Ο Γιώργος Πετρόπουλος (Audio Spectrum) παραλαμβάνει το βραβείο.
08/11/2008
Το A.C.A (Αudiophile Club of Athens) βράβευσε πέντε Ελληνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή προϊόντων υψηλής ηχητικής πιστότητας. Τα event αυτό έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Athens Imperial διαρκούσης της έκθεσης high end audiophile προϊόντων. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, σύμφωνα με τους ανθρώπους του A.C.A., ήταν “η ηθική ανταμοιβή Ελλήνων επαγγελματιών που υπό άκρως δυσχερείς συνθήκες οικονομικής κρίσης και εξοντωτικού ανταγωνισμού αγωνίζονται και σχεδιάζουν-παράγουν αξιόλογα προϊόντα.”
Ο Θανάσης Τζιάφης εκπροσωπώντας την Spicom. O γιός του Ανδρέα Μπουρατζή παραλαμβάνει την πλακέτα για την Mythos Audio.
Κύρια κριτήρια της επιλογής ήταν η διαχρονικά αξιόλογη πορεία στον χώρο και η καταγεγραμμένη υλοποίηση και εμπορική διακίνηση υψηλών προδιαγραφών ηχητικών μηχανών. Σημειώνεται ότι το event αυτό απετέλεσε τον δεύτερο στην σειρά κρίκο στην αλυσίδα αυτών των πρωτοβουλιών. Την πρώτη φορά είχαν βραβευτεί οι εταιρίες True Life Audio, Analysis Audio, και Ypsilon Electronics. Αυτή την φορά βραβεύτηκαν οι εταιρίες Audio Spectrum, Spicom, Mythos Audio, Audio Technologies και Tsakiridis Devices. Κατά την διάρκεια του event ο πρόεδρος του ομίλου κ. Χρήστος Σκαλούμπακας αναφέρθηκε στις γενικότερες δραστηριότητες και στην φιλοσοφία του ACA. Ενδιαφέρον είχαν και οι εξαιρετικές ομιλίες κάποιων βραβευθέντων. Ομιλίες που κατέγραψαν γλαφυρότατα το πώς οι επαγγελματικές φιλοδοξίες και τα τεχνολογικά project τους υλοποιούνται μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσχερές και δύσβατο επαγγελματικό τοπίο. Το ACA θα συνεχίσει να βραβεύει τις αξιόλογες Ελληνικές προσπάθειες και στο μέλλον
(κείμενο: Τσαντουλής Βασίλης, φωτογραφίες από το avsite.gr)
Ο Μίλτος Λογοθέτης κατά την βράβευση της Audio Technologies. Ο Οδυσσέας Τσακιρίδης, παραλαμβάνει το βραβείο εκ μέρους της Tsakiridis Devices.
ΙΝFO: http://www.aca.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr