Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/02/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ...

SITE MAP


Eκθεση: 70 Χρόνια Ελληνικής Ραδιοφωνίας
Μία έκθεση που έχει συζητηθεί αρκετά και θα πρέπει να την επισκεφθεί όποιος ασχολείται με τα του audio. Πήρε παράταση μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου και θα πρέπει να βιαστείτε, αλλά αξίζει τον κόπο! Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες.
φωτογραφίες: Κώστας Δημητρέλης
03/02/2009
Μέσα στο 2008 συμπληρώθηκαν εβδομήντα χρόνια από την πρώτη εκπομπή του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας και με την ευκαιρία αυτή διοργανώθηκε μια έκθεση στο Ζάππειο μέγαρο (χώρος από όπου έγινε η ιστορική αυτή, πρώτη, εκπομπή). Η έκθεση περιλαμβάνει επίδειξη παλαιών συσκευών, ιστορική αναδρομή και χαρακτηριστικές στιγμές της ελληνικής ραδιοφωνίας, ηχητικά ντοκουμέντα που έχουν καταγραφεί σε σημαντικές ιστορικές στιγμές, επίδειξη ενδιαφέροντος εξοπλισμού ηχητικών εφέ που χρησιμοποιήθηκαν σε θεατρικά έργα που παρουσιάστηκαν από το ραδιόφωνο και ηχητικά ντοκουμέντα από χαρακτηριστικές εκπομπές. Υπάρχει ακόμη αναφορά στο μέλλον της ραδιοφωνίας το οποίο είναι ψηφιακό είτε on air είτε μέσω του διαδικτύου. H είσοδος είναι δωρεάν από τις 10:00 μέχρι τις 20:00. Ρίξτε μια ματιά στις φωτό για να σας ανοίξει η όρεξη, ενώ καλοστημένος και ενδιαφέρων είναι και ο αντίστοιχος δικτυακός τόπος!

ΙΝFO: web: http://www.ellinikiradiofonia.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr