Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/04/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


ULT Power Sound: Νέα σειρά από την Sony.

ULT Power Sound: Νέα σειρά από την Sony.
2024/04/11, [δ.τ.]

Η Sony ανακοίνωσε την σειρά ULT Power Sound, ασύρματων ηχείων και ακουστικών που έχουν σχεδιαστεί για τους λάτρεις της μουσικής. Η νέα σειρά αποτελείται από τα ασύρματα ηχεία Tower 10, Field 7 και Field 1 και τα ασύρματα ακουστικά Wear. Όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν το κουμπί ULT, το οποίο ενεργοποιεί λειτουργίες που βελτιστοποιούν τον ήχο, ανάλογα με το μοντέλο.
Το μεγαλύτερο μοντέλο, Tower 10 προσφέρει ήχο 360°, Party Sound, φωτισμό 360° Party Light και καραόκε με ασύρματο μικρόφωνο. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε το ηχείο με την τηλεόρασή σας για να βελτιώσετε τον ήχο της.
Το Field 7 σας επιτρέπει να μεταφέρετε το πάρτι οπουδήποτε χάρη στην αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη κατασκευή του, ενώ η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σημαίνει ότι μπορείτε να διασκεδάζετε για περισσότερο χρόνο. Μπορείτε ακόμη και να το συνδέσετε με ένα μικρόφωνο για καραόκε όπου και αν βρίσκεστε. Και τα δύο μοντέλα, Field 10 και Field 7 αυτορρυθμίζονται ανάλογα με την στάθμη του θορύβου στον χώρο.
Το Field 1 είναι φορητό και σας επιτρέπει να πάρετε μαζί σας τις αγαπημένες σας μελωδίες οπουδήποτε. Εξοπλισμένο με λουράκι για ευκολία στη χρήση, είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής.
Τα Wear διαθέτουν βελτιωμένο Noise Cancelling και ενσωματώνουν τον επεξεργαστή V1 της Sony, τον ίδιο επεξεργαστή που βρίσκεται στα βραβευμένα ακουστικά της σειράς 1000X της εταιρίας.
Τα ακουστικά είναι άνετα, με μαλακά μαξιλαράκια αυτιών και περισσότερο χώρο γύρω από τα πτερύγια, ενώ είναι πτυσσόμενα και συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς. Τα νέα ακουστικά διαθέτουν αισθητήρα που διακόπτει τη μουσική όταν τα βγάζετε και μπορούν συνδεθούν ταυτόχρονα με δύο συσκευές μέσω Bluetooth.
Όλα τα μοντέλα της σειράς ULT θα είναι διαθέσιμα μέσα στον Απρίλιο.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/