Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/04/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Marantz παρουσίασε τον AVR Cinema 30.

Η Marantz παρουσίασε τον AVR Cinema 30.
2024/01/30, [δ.τ.]

Η Marantz παρουσίασε ένα νέο κορυφαίο ολοκληρωμένο ενισχυτή Audio/Video στην σειρά Cinema, τον Cinema 30. Πρόκειται για την ναυαρχίδα της εταιρίας, στην σειρά και απευθύνεται στον απαιτητικό χρήστη, προσφέροντας όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τον κατασκευαστή δημοφιλή στον χώρο του οικιακού κινηματογράφου.
Η συσκευή διατίθεται σε μαύρο ή ασημί-χρυσό φινίρισμα και ενσωματώνει την τελευταία γενιά της εμβληματικής κυκλικής οθόνης της Marantz, σε συνδυασμό με την νέα αισθητική γραμμή της εταιρίας με το πολυεπίπεδο σασί και την εκτεταμένη χρήση χαλκού.
Ο Cinema 30 βασίζεται σε ένα συμμετρικό, μονολιθικό ενισχυτικό στάδιο, το οποίο προσφέρει έντεκα κανάλια ισχύος για οδήγηση ηχείων ενώ μπορεί να υποστηρίξει επεξεργασία μέχρι 13.4 καναλιών ως προενισχυτής.
Η εταιρεία αναφέρει ότι όλο το κύκλωμα έχει ρυθμιστεί από τον τομέα Marantz Sound Master στη Ιαπωνία, για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου. Το σήμα, στην αναλογική του μορφή διέρχεται μέσω της τελευταίας έκδοσης του αρθρώματος HDAM SA-2.
Ο νέος ενισχυτής χρησιμοποιεί το τελευταίο και πιο ισχυρό διπλό DSP SHARC της Analog Devices, το οποίο υποστηρίζεται από μετατροπείς d/a με τσιπ 32-bit/Sabre της ESS. Είναι σε θέση να αποκωδικοποιήσει όλες τα φορμά ήχου, από υψηλής ανάλυσης δικαναλικό έως Dolby Atmos, IMAX Enhanced, DTS:X Pro και Auro 3D.
Η συσκευή ενσωματώνει Audyssey MultEQ XT32 και προαιρετικά μπορεί να υποστηρίξει το Dirac Live και το Live Bass Control, για έως και τέσσερα ανεξάρτητα υπογούφερ.
Στο επίπεδο των συνδέσεων, ο ενισχυτής διαθέτει επτά εισόδους HDMI/8Κ και πολλαπλές αναλογικές και ψηφιακές εισόδους και υποστηρίζει το οικοσύστημα HEOS σε επίπεδο multiroom, ενώ μπορεί να συνδεθεί και μέσω Spotify Connect, AirPlay2 και Bluetooth .

info: Audio Group Greece., τηλ.: 210-672.1200, https://audiogroup.com.gr/, https://www.marantz.com/