Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/04/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


JBL: Νέο μοντέλο στην σειρά Xtreme.

JBL: Νέο μοντέλο στην σειρά Xtreme.
2024/03/27, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε το νέο ηχείο Bluetooth Xtreme 4, ένα κορυφαίο μοντέλο στον χώρο των φορητών/ασύρματων ηχείων το οποίο αποτελεί την εξέλιξη του Xtreme 3 όντας κατά 20% πιο ισχυρό, όπως αναφέρει η εταιρία.
Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει πως η JBL δημιούργησε το καλύτερο Xtreme που έγινε ποτέ, με το “4” να προσφέρει τον θρυλικό ήχο JBL Pro Sound με ακόμα πιο ισχυρό μπάσο, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο powerbank ώστε η αυτονομία του να είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η ανθεκτική του μπαταρία διαρκεί έως 24 ώρες, ενώ η λειτουργία γρήγορης φόρτισης εξασφαλίζει στον χρήστη 2 ώρες λειτουργίας με μόλις 10 λεπτά στον φορτιστή.
Το JBL Xtreme 4 είναι ελαφρύ και διαθέτει ιμάντα ώμου για εύκολη μεταφορά. Κυκλοφορεί σε 3 χρώματα για να ταιριάζει σε κάθε στυλ: black, blue και camo. Για όσους αγαπούν τα πάρτι, το Xtreme 4 διαθέτει έναν ακόμα τρόπο σύνδεσης πολλών διαφορετικών ηχείων της JBL χάρις στην τεχνολογία Auracast. Και, ακόμα, ο χρήστης μπορεί να εκμεταλλευθεί στο έπακρο τις δυνατότητες του ηχείου, με την χρήση του αλγόριθμου AI Sound Boost, ο οποίος αναλύει το πρόγραμμα και βελτιστοποιεί την έξοδο του Xtreme 4.
Η κατασκευή του ηχείου έχει γίνει από 70% ανακυκλωμένο πλαστικό και 100% ανακυκλωμένο ύφασμα, ενώ η μπαταρία του μπορεί να αντικατασταθεί.
Το Xtreme 4 είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη και είναι ήδη διαθέσιμο ο σε επιλεγμένα δίκτυα λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της JBL σε όλη την Ελλάδα. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι €349,-.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.jbl.com/