Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/04/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Σειρά ασύρματων ηχείων από την Goldmund.

Σειρά ασύρματων ηχείων από την Goldmund.
2024/03/19, [εταιρικό website]

Βασισμένα στην τεχνογνωσία των Ελβετών από την δημιουργία της σειράς Gaia της ναυαρχίδας της Goldmund, τα τρία νέα μοντέλα, Asteria, Rhea και Theia προσπαθούν να ανακαθορίσουν το state of the art των ασύρματων ηχείων, συνδυάζοντας την ποιότητα του ήχου με το ξεχωριστό στυλ και τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στη ακουστική του χώρου. Εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία, τα ονόματα Asteria, Rhea και Theia αντανακλούν το φιλόδοξο όραμα της Goldmund να δημιουργήσει ηχεία έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που το συνηθίζει άλλωστε...
Έχοντας πίσω τους μια καλή κληρονομιά σε θέματα μηχανικών κατασκευών, τα νέα μοντέλα της Goldmund διαφοροποιούνται αισθητά από την σειρά Apologue, υιοθετώντας μια πιο απλή φιλοσοφία που εμπνέεται από το εμβληματικό σχέδιο του Gaia, βασισμένα σε αλουμίνιο με ασημί-γκρι φινίρισμα, τα οποία συνδυάζονται με ταιριαστά προστατευτικά πλέγματα. Οι κατακόρυφες και οι πλαϊνές επιφάνειες έχουν υποστεί αμμοβολή και έρχονται σε οπτική αντίθεση με τις μπάφλες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από βουρτσισμένο αλουμίνιο.
Σύμφωνα με την Goldmund, το Asteria έχει απόκριση συχνότητας που εκτείνεται από 34,5Hz έως τα 25kHz και χρησιμοποιεί ενσωματωμένους ενισχυτές Telos των 600W ανά ηχείο. Το Rhea κατεβαίνει χαμηλότερα, στα 26,5Hz και ενσωματώνει 650W ενίσχυσης Telos, ενώ το κορυφαίο της σειράς, Theia, “πέφτει” στα 21Hz με τον Telos κάθε ηχείου να αποδίδει 875W. Τα ηχεία σχεδιάστηκαν με την τεχνολογία Proteus LS της Goldmund και βασίζονται στην τεχνολογία Leonardo Time Correction μέσω DSP.
Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει επιλογές τόσο για ενσύρματες όσο και για ασύρματες συνδέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός USB για άνετη σύνδεση με υπολογιστές και ο ψηφιακός επεξεργαστής λειτουργεί στα 24-bit/96kHz.
Τα ηχεία χρησιμοποιούν την διαχρονική μηχανική τεχνολογία Mechanical Grounding της Goldmund, η οποία απομακρύνει τις δονήσεις από τη δομή, για ελαχιστοποίηση των συντονισμών.

info: The Maestros by Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, https://www.exclusiveaudio.gr/, https://goldmund.com/