Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/04/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Έκδοση Mk II για τον Delta PRE της Classé.

Έκδοση Mk II για τον Delta PRE της Classé.
2024/03/13, [δ.τ.]

Η εταιρία ανακοίνωσε τον νέο της κορυφαίο προενισχυτή στη σειρά Delta, την έκδοση Mk II, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις στο ψηφιακό μέρος σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, και ακόμη καλύτερες επιδόσεις σε θέματα παραμόρφωσης, όπως αναφέρει η εταιρία.
Το νέο ψηφιακό front-end του προενισχυτή μπορεί διαχειριστεί μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών σημάτων υψηλής ανάλυσης, τόσο μέσω συμβατικών ψηφιακών εισόδων, όσο και μέσω streaming αλλά, επίσης, υποστηρίζει και το οικοσύστημα HEOS, γεγονός που τον κάνει συμβατό με τις γνωστές συνδρομητικές πλατφόρμες (Tidal, Deezer, Amazon, κλπ) και του επιτρέπει να υποστηρίζει DLNA, Roon με πρόσβαση σε NAS, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης με αποθηκευτικά μέσα μέσω USB-A και υπολογιστές μέσω USB-B.
Ο νέος προενισχυτής είναι συμβατός με όλα τα συνήθη φορμά αρχείων υψηλής ανάλυσης (WAV, AIFF, ALAC, FLAC, DSD), AirPlay2 και Spotify Connect ενώ μπορεί να αποκτήσει και θύρα HDMI/4K, αν εγκατασταθεί το κατάλληλο άρθρωμα.
Οι ιδιοκτήτες του αρχικού μοντέλου Delta PRE, μπορούν να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση σε Mk II, μέσω ειδικού κιτ το οποίο στοιχίζει €3.000,- και απαιτεί εξουσιοδοτημένο σέρβις της Classé για να εγκατασταθεί.
Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη και κοστίζει €12.000.

info: Audio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, https://audiogroup.com.gr/, https://www.classeaudio.com/