Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/04/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Back To The Future: Η Cambridge Audio παρουσίασε το Evo 150 DeLorean Edition!

Back To The Future: Η Cambridge Audio παρουσίασε το Evo 150 DeLorean Edition!
2024/03/14, [εταιρικό blog]

Βασισμένο στο βραβευμένο streamer/ολοκληρωμένο ενισχυτή Evo 150, η έκδοση DeLorean πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, με ένα νέο, πολύ χαρακτηριστικό, φινίρισμα και βουρτσισμένο σασί με ασημένιες λεπτομέρειες που αποτίουν φόρο τιμής στο εμβληματικό DeLorean DMC-12, ένα αυτοκίνητο το οποίο οι περισσότεροι γνωρίζουν από την κλασική ταινία “Back To The Future”.
Η νέα έκδοση παραδίδεται με σασί του οποίου την εμφάνιση μπορεί να αλλάξει ο ίδιος ο χρήστης με δύο σετ εξωτερικών ανταλλάξιμων πλευρικών επιφανειών, με μαγνητική στήριξη, που δίνουν τη δυνατότητα αλλαγής στυλ εντός δευτερολέπτων, με δύο επιλογές “DeLorean”. Ο χρήστης μπορεί είτε να επιλέξει μια vintage αισθητική των '80s βασισμένη στην μάσκα του DMC-12 και τους κλασικούς λογότυπους, είτε μια... εκδοχή του μέλλοντος, με πάνελ από βουρτσισμένο μέταλλο που φέρουν το λογότυπο του προσεχούς υπερπολυτελούς μοντέλου της DeLorean.
Το πακέτο περιλαμβάνει, φυσικά, το ιδιαίτερα επιτυχημένο user interface του Evo150 με το ομοαξονικό περιστροφικό encoder και την έγχρωμη οθόνη LCD 6.8 ιντσών, που εμφανίζει εικόνες εξώφυλλων και άλλες πληροφορίες.
Το Evo 150 δίνει πρόσβαση σε δικτυακό ραδιόφωνο και σε υπηρεσίες streaming, τοπικές συλλογές αλλά και σε συμβατικές αναλογικές και ψηφιακές πηγές και ο έλεγχός του μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής StreamMagic. Η συσκευή διαθέτει προενισχυτή phono και ένα τελικό στάδιο με ισχύ 150W ανά κανάλι, αρκετό για τα περισσότερα ηχεία και, εννοείται, για το ηχείο βιβλιοθήκης Cambridge Audio Evo S το οποίο η εταιρία προορίζει για το συγκεκριμένο σύστημα.
Το Evo 150 DeLorean Edition θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, με τιμή €2.499.

info: Anquan AV, τηλ.: 210-613.3441, https://www.anquan-av.com/, https://www.cambridgeaudio.com/