Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/09/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Βελτιωμένη έκδοση του Vertere Acoustics Phono-1.

Βελτιωμένη έκδοση του Vertere Acoustics Phono-1.
2022/07/18, [δ.τ.]

Ο Touraj Moghaddam, ιδρυτής της Vertere Acoustics ανακοίνωσε την βελτιωμένη έκδοση του, κατά τα φαινόμενα, πολύ επιτυχημένου προενισχυτή Phono-1 MkII. Η νέα συσκευή ονομάζεται Phono-1 MkII L και έχει βελτιώσεις σε ορισμένα κρίσιμα σημεία.
Οι αλλαγές που έχουν γίνει αφορούν στο τυπωμένο κύκλωμα, το οποίο περιλαμβάνει επιχρυσωμένες πίστες και έχει σχήμα “L” (από όπου και το όνομα της έκδοσης, προφανώς), καθώς και επανασχεδιασμένους διακόπτες προσαρμογής στην κεφαλή που διευκολύνουν τον χρήστη να κάνει τις επιλογές του.
Το τροφοδοτικό της συσκευής έχει μετακινηθεί στην κυρίως πλακέτα, επιλογή που, όπως αναφέρει ο κατασκευαστής, έχει μειώσει την αντίσταση εξόδου του και προσφέρεται ένας διακόπτης μέσω του οποίου μπορεί να επιλεγεί ο τρόπος γείωσης (Ground Lift, Soft Ground, Hard Ground).
Ο Phono-1 υποστηρίζει κεφαλές MM και MC και μέσω των διακοπτών DIP μπορούν επιλεχθούν 15 τιμές αντίστασης εισόδου, 9 τιμές χωρητικότητας και 10 τιμές κέρδους. Η εταιρία αναφέρει ότι ο σωστός συνδυασμός αντίστασης και χωρητικότητας είναι πιθανόν να διορθώσει μικροπροβλήματα στην απόκριση της κεφαλής, στην περιοχή των υψηλών συχνοτήτων.
Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε μια σειρά από φινιρίσματα, μεταξύ των οποίων και ένα που ταιριάζει με το νέο πλατό της εταιρίας. Η έκδοση “L” ξεχωρίζει και από το LED που ενεργοποιείται κατά το On, το οποίο είναι πορτοκαλί.