Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/07/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Voice 22: Το πρώτο ηχείο της Moon.

Voice 22: Το πρώτο ηχείο της Moon.
2022/05/31, [δ.τ.]

H Moon (brand name της Simaudio) ανακοίνωσε στο τέλος Μαΐου το πρώτο της ηχείο. Πρόκειται για μια κόμπακτ σχεδίαση βάσης/ραφιού, φαίνεται να αποτελεί ιδανικό συνοδό για κάποιους από τους ενισχυτές της Moon και χρησιμοποιεί μια ειδικά σχεδιασμένη επιφάνεια στήριξης, την οποία η εταιρία ονομάζει Hover Base και εξασφαλίζει καλή απομόνωση και εξασθένηση των κραδασμών που μεταφέρονται από το ηχείο, καθώς και μια ιδιαίτερη αισθητική, όπου το Voice 22 φαίνεται να αιωρείται.
Το Voice 22 έχει μοντέρνα, μίνιμαλ, αισθητική και είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, με μαγνητικά προστατευτικά. Χρησιμοποιεί ένα τουίτερ 29 χιλιοστών, μαλακού θόλου, του οποίου η ακτινοβολία ελέγχεται από έναν κυματοδηγό, για την απόδοση των υψηλών συχνοτήτων, και σε ένα μιντ/γούφερ με κώνο 155 χιλιοστών από πολυπροπυλένιο, ενισχυμένο με μεταλλικά στοιχεία. Με βάση τα δημοσιευμένα χαρακτηριστικά, το ηχείο έχει απόκριση 55Hz-24kHz (±3dB) και ευαισθησία 89dB/2,83V/1m.
Τα ηχεία συνοδεύονται (προαιρετικώς) από βάσεις κατασκευασμένες από χάλυβα, σε μαύρο, ματ, χρώμα, οι οποίες έχουν σημεία στήριξης που μπορεί να είναι ακίδες ή ελαστικά, ανάλογα με το δάπεδο.

info: Anquan AV, τηλ.: 210-613.3441, https://www.anquan-av.com/, https://simaudio.com/