Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/05/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Bundle από την iFi με το NEO iDSD και έμφαση στην ησυχία!



Bundle από την iFi με το NEO iDSD και έμφαση στην ησυχία!
2022/04/21, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε ένα πακέτο που περιλαμβάνει τον γνωστό DAC/Ενισχυτή ακουστικών NEO iDSD καθώς και τα iPurifier2 και iPurifier3 σε μια ελκυστική τιμή (€839,-) δίνοντας την ευκαιρία στον αγοραστή να αποκτήσει ένα σύστημα το οποίο λειτουργεί κάτω από τις καλύτερες συνθήκες σε ό,τι αφορά τα ψηφιακά σήματα που δέχεται.
Ο NEO iDSD έχει χτιστεί γύρω από ένα τσιπ-σετ της Burr-Brown σε ό,τι αφορά το ψηφιακό μέρος και διαθέτει θύρα USB η διαχείριση της οποίας γίνεται μέσω λύσης της XMOS. Μπορεί να διαχειριστεί ψηφιακά σήματα μέχρι 32/768 (PCM), DSD512 και DXD με πολύ χαμηλό jitter, αναφέρει η iFi, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει και ασύρματο streaming μέσω Bluetooth βασισμένο στην επιτυχημένη αρχιτεκτονική του ZEN Blue. Το αναλογικό μέρος βασίζεται σε dual mono/balanced αρχιτεκτονική, αποτέλεσμα της συνεργασίας John Curl και Thorsten Loesch. Ο ενισχυτής ακουστικών είναι ισχυρός, αποδίδοντας 1000mW/32Ω, μέσω balanced εξόδου, με την ρύθμιση της στάθμης να γίνεται στο αναλογικό πεδίο (με ψηφιακό έλεγχο).
Το iPurifier2 παρεμβάλλεται στην γραμμή μεταφοράς ψηφιακού σήματος S/PDIF, είτε αυτή είναι ομοαξονική, είτε οπτική και προσφέρει μια σειρά από βελτιώσεις στις συνθήκες μεταφοράς, στις οποίες περιλαμβάνεται γαλβανική απομόνωση μεταξύ πηγής και δέκτη, regeneration, buffering και re-clocking. Βασίζεται σε ένα υψηλής ποιότητας κύκλωμα clock (το femto GMT της AMR, το οποίο λειτουργεί στα 10MHz και συνοδεύεται από μια μνήμη που παίζει το ρόλο του απομονωτή) και σε υψηλής ποιότητας τροφοδοσία η οποία ξεκινά από ένα iPower 5V της εταιρίας και καταλήγει σε ένα φίλτρο με τέσσερις πυκνωτές των 100μF στο εσωτερικό.
Το iPurifier3 είναι ένα re-clocker/regenerator για γραμμές USB Audio, το οποίο βελτιώνει την μεταφορά των δεδομένων από τον host στον μετατροπέα d/a και, επίσης, παίζει τον ρόλο του φίλτρου τροφοδοσίας, βασισμένο στην τεχνολογία Active Noise Cancellation II της εταιρίας. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι το παρεμβάλει μεταξύ υπολογιστή και μετατροπέα d/a. Υποστηρίζει streams μέχρι 32/768 και DSD512.
Δοκιμή για το NEO iDSD μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://ifi-audio.com/