Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/07/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


DHT-S517: Ηχομπάρα Dolby Atmos από την Denon.

DHT-S517: Ηχομπάρα Dolby Atmos από την Denon.
2022/01/20, [δ.τ.]

Παρουσιάστηκε στις αρχές της χρονιάς και είναι η πρόταση της Denon για όσους αναζητούν την ευκολία του soundbar αλλά τις δυνατότητες περιφερειακού ήχου που προσφέρει το Dolby Atmos, σε ένα πακέτο 3.1.2 καναλιών, με ποιότητα ήχου που εγγυάται το voicing Denon Sound Master.
Το S517 είναι μια σχεδίαση βασισμένη σε επτά μεγάφωνα, τέσσερα από τα οποία υλοποιούν τα δύο κυρίως κανάλια (μιντ/γούφερ και τουίτερ), ένα αποδίδει το κανάλι των διαλόγων, ενώ δύο αφορούν σε ηχεία που ακτινοβολούν προς την οροφή. Οι πολύ χαμηλές συχνότητες αποδίδονται από ένα ασύρματο υπογούφερ που συνοδεύει την μπάρα.
Όπως είναι αναμενόμενο, η συσκευή υποστηρίζει σύνδεση μέσω HDMI/eARC, οπότε η σύνδεσή της σε οποιαδήποτε συμβατή τηλεόραση είναι απλή υπόθεση, ενώ οι παλαιότερες τηλεοράσεις μπορούν πάντοτε να συνδεθούν μέσω οπτικής ίνας. Πηγές εικόνας μπορούν, επίσης, να συνδεθούν άμεσα με το S517 μέσω πρόσθετης θύρας HDMI η οποία υποστηρίζει αναλύσεις μέχρι 4Κ/UHD.
Σε ό,τι αφορά τον ήχο, υποστηρίζεται ασύρματο streaming μέσω Bluetooth, υπάρχει αλγόριθμος βελτίωσης της ποιότητας των διαλόγων καθώς επίσης και τέσσερις ρυθμοί λειτουργίας, ανάλογα με το περιεχόμενο, Movie, Music, Pure και Night, με τον ρυθμό Pure να θέτει εκτός λειτουργίας όλες τις ψηφιακές επεξεργασίες, κάνοντας το S517 κατάλληλο και για χρήση σε περιβάλλον υψηλής πιστότητας, αναφέρει η Denon.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, https://www.kinotechniki.gr/, https://www.denon.com/