Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/07/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Πρόγραμμα restoration από την Bryston.

Πρόγραμμα restoration από την Bryston.
2022/07/07, [δ.τ.]

Η Bryston ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα restoration για τους παλιούς της ενισχυτές, το οποίο θα διαθέτει τρία βασικά επίπεδα που θα είναι δυνατόν να εφαρμοστούν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό, ώστε να είναι δυνατή η επαναφορά της κάθε συσκευής στην αρχική της κατάσταση. Η ανακοίνωση του προγράμματος έγινε στις αρχές Ιουλίου και δεν περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τις δυνατότητες που έχουν οι κάτοχοι Bryston έξω από τις ΗΠΑ, περιλαμβάνει όμως έναν ενδεικτικό τιμοκατάλογο.
Το πρώτο επίπεδο αφορά τον ηλεκτρικό έλεγχο/επισκευή, ο οποίος θα περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές και μηχανικές λειτουργίες, με αντικατάσταση των μερών που απαιτούνται και θα έχει κόστος $1.000.
Το δεύτερο επίπεδο αφορά την εμφάνιση της συσκευής και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης στην πρόσοψη, το επάνω μέρος και τις χειρολαβές των ενισχυτών, με εκ νέου φινίρισμά τους (δεν περιλαμβάνονται οι ψύκτρες, το πίσω μέρος και το σασί). Η Bryston αναφέρει ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε να αποκατασταθούν μικροζημιές όπως χτυπήματα, φθορές του φινιρίσματος, ή στραβωμένες επιφάνειες. Το κόστος είναι $600.
Το τρίτο επίπεδο αφορά την αντικατάσταση των ημιαγωγών ισχύος από τις πιο σύγχρονες εκδοχές του και θα έχει κόστος $400.

info: Solid Foundation, τηλ.: 210-956.8738, http://www.solidfoundation.gr/, https://www.bryston.com/