Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/06/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Vintage, Streaming και το πνεύμα του Jacob Jensen...

Vintage, Streaming και το πνεύμα του Jacob Jensen...
2022/03/03, [εταιρικό website]

Όλα παρόντα σε αυτό το νέο δημιούργημα της Bang & Olufsen, το οποίο ανήκει στην σειρά Recreated Classics. Το Beosystem 72-22, είναι ένας φόρος τιμής στα συστήματα-έπιπλα του παρελθόντος, αλλά το vintage σταματά εκεί. Βινύλιο, ψηφιακά αρχεία και ασύρματο streaming είναι παρόντα με τον τρόπο που μόνον οι Δανοί γνωρίζουν!
Το βασικό σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την δουλειά που έκανε ο Jacob Jensen για την B&Ο το 1972 και βασίζεται σε ένα πλατό Beogram 4000c, σε ένα έπιπλο από μασίφ καρυδιά με δεσίματα από αλουμίνιο, ένα τηλεχειριστήριο Beoremote Halo με την βάση φόρτισής του, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ασύρματο hub καθώς και ένα ζευγάρι ηχεία Beolab 18.
Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί όποιος αντικρίσει το νέο δημιούργημα της ιστορικής εταιρίας είναι, φυσικά, ότι στο έπιπλο μπορεί να αποθηκεύσει βινύλια. Για να ενισχύσει την ιδέα, η B&O περιλαμβάνει στο πακέτο τέσσερα ιστορικά άλμπουμ του 1972: Το “The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars” του David Bowie, το ομώνυμο άλμπουμ του Paul Simon’s, το “Eat a Peach” των The Allman Brothers Band και το “No Secrets” της Carly Simon.

info: Bang & Olufsen Athens, τηλ.: 210-364.4872, https://www.bogreece.gr/, https://www.bang-olufsen.com/