Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/03/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο software για την Σειρά 5 του Weiss.

Νέο software για την Σειρά 5 του Weiss.
2021/01/28, [δ.τ.]

Ο Daniel Weiss, βρίσκεται στην επικαιρότητα, όχι μόνο γιατί βραβεύθηκε πρόσφατα με το Technical Grammy 2021, αλλά και γιατί ανακοίνωσε μια νέα έκδοση λογισμικού για τις συσκευές της Σειράς 5 καθώς και νέα καλώδια ηχείων στη σειρά Chiron.
Σε ό,τι αφορά το λογισμικό, αυτό αφορά στα DAC501/502 και DSP501/502 και περιλαμβάνει έναν νέο αλγόριθμο crossfeed για ακρόαση μέσω ακουστικών καθώς και γραφική απεικόνιση των ρυθμίσεων του ισοσταθμιστή και του ισοσταθμιστή ακουστικής χώρου, η οποία θα προβάλλεται στο περιβάλλον του web interface κάθε συσκευής. Η σχετική αναβάθμιση μπορεί να γίνει δωρεάν για τις συσκευές αυτές, επίσης μέσω του web interface.
Σε ό,τι αφορά τα καλώδια, η Weiss διαθέτει ένα νέο μοντέλο καλωδίου σύνδεσης ηχείων στη σειρά Chiron. Το καλώδιο αυτό βασίζεται σε αρχιτεκτονική Star-Quad, είναι δηλαδή τεσσάρων αγωγών με κοινό άξονα συμμετρίας. Η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική θεωρείται από τις πολύ επιτυχημένες σε θέματα αντοχής στις παρεμβολές. Η εταιρία αναφέρει ότι τα καλώδια έχουν εξαιρετικά χαμηλή αυτεπαγωγή. Τα καλώδια πωλούνται τερματισμένα, σε συγκεκριμένα μήκη.

info: Anquan AV, τηλ.: 210-613.3441, https://www.anquan-av.com/, https://www.weiss.ch/