Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 05/04/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Έφθασε το VPI Prime 21.

Έφθασε το VPI Prime 21.
2021/03/18, [δ.τ.]

Το Prime 21 είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει η ονομασία του: Η εξέλιξη ενός σημαντικού πλατό της εταιρίας για το 2021, μια νέα έκδοση η οποία περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό, επιτυχημένο, μοντέλο που είδαμε για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια.
Η σημαντικότερη, ίσως, αλλαγή που χαρακτηρίζει το “21” είναι ο νέος βραχίονας που χρησιμοποιεί, ο οποίος χρησιμοποιεί στέλεχος που παράγεται με προσθετικές τεχνικές (3d printing), αλλά σε αντίθεση με το αρχικό μοντέλο που ήταν μονοσημειακής έδρασης, χρησιμοποιεί καρντανική έδραση. Οι αλλαγές συνεχίστηκαν στην κατασκευή του πλίνθου, όπου υπάρχει νέα μεταλλική πλάκα, πρόσθετες ενισχύσεις και απομόνωση και νέα, εξελιγμένα, σημεία στήριξης, προερχόμενα από το επετειακό HW-40. Το πλατό είναι κατασκευασμένο από μονοκόμματο αλουμίνιο. Το αποτέλεσμα όλων αυτών, αναφέρει η εταιρία, είναι ανώτερο αισθητικά, με πολύ καλύτερη απόδοση, ελκυστικότερη τιμή και εύκολο πλέον στήσιμο, σε λιγότερο από 20 λεπτά.
Το αρχικό Prime ήταν το πρώτο πλατό που σχεδίασε εξ' ολοκλήρου ο Mat Weisfeld, με πλαίσιο από MDF ενισχυμένο με μια χαλύβδινη πλάκα και φινίρισμα από μαύρο βινύλιο, εξωτερικά τοποθετημένο σύγχρονο κινητήρα 24 πόλων στις 300/500σαλ (ανάλογα με την περιοχή) και μετάδοση μέσω ιμάντα. Χρησιμοποιούσε αντεστραμμένο έδρανο με χαλύβδινο άξονα και σφαιρίδιο χρωμίου, οι πλευρικές επιφάνειες τριβής του οποίου ήταν κατασκευασμένες από φωσφορούχο ορείχαλκο.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://www.vpiindustries.com/