Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/02/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το νέο ολοκληρωμένο σύστημα της Technics...

Το νέο ολοκληρωμένο σύστημα της Technics...
2020/09/01, [δ.τ.]

Το νέο ολοκληρωμένο σύστημα της Technics ονομάζεται Ottava f SC-C70MK2 και ανήκει στην μεγάλη σειρά Premium της εταιρίας. Πρόκειται για την βελτιωμένη έκδοση του προηγούμενου μοντέλου και απευθύνεται στους απαιτητικούς ακροατές που θα ήθελαν, όμως, μια “μαζεμένη” σε διαστάσεις λύση για όλες τις δουλειές.
Το νέο σύστημα έχει, όπως και το προηγούμενο, αρχιτεκτονική 2.1, με μιντ/γούφερ 80mm, τουίτερ 20mm και ένα υπογούφερ 120mm. Τα μεγάφωνα υποστηρίζονται από ψηφιακούς ενισχυτές της Technics (οι οποίοι τρέχουν ψηφιακή επεξεργασία Jeno Engine) και το σύστημα προσφέρει την τεχνολογία Space Tune η οποία επιτρέπει την προσαρμογή του στα χαρακτηριστικά του χώρου, με δυνατότητα, μάλιστα, αυτόματης ρύθμισης.
Το C70MK2 διαθέτει ενσωματωμένες συμβατικές πηγές (CD player και ραδιοφωνικό δέκτη) αλλά μπορεί να πραγματοποιήσει streaming, υποστηρίζοντας Chromecast και AirPlay.
Ακολουθώντας την τακτική της Technics για την συγκεκριμένη σειρά, η νέα συσκευή χρησιμοποιεί περίβλημα με πρόσοψη από αλουμίνιο και top-loading, χειροκίνητο μηχανισμό στο transport. Είναι διαθέσιμο και σε μαύρο χρώμα.