Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/04/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Sony HT-S40R: 600W κινηματογραφικού ήχου!

Sony HT-S40R: 600W κινηματογραφικού ήχου!
2021/03/17, [δ.τ.]

Η Sony ανακοίνωσε ένα ένα πολυκαναλικό σύστημα 5.1 καναλιών με έμφαση στην υψηλή ισχύ και ασύρματα ηχεία surround που διευκολύνουν την εγκατάσταση, μειώνοντας τα αναγκαία καλώδια.
Η ανάγκη για ενσύρματες συνδέσεις μειώνεται, μάλιστα, ακόμη περισσότερο, για όσους διαθέτουν κάποιο μοντέλο τηλεόρασης Sony Bravia με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης. Το HT-S40R μπορεί, επίσης, να πραγματοποιήσει streaming μουσικής μέσω Bluetooth και μπορεί να προσπελάσει υλικό σε μέσα αποθήκευσης που συνδέονται μέσω θύρας USB.
Το πακέτο περιλαμβάνει ένα λεπτό soundbar το οποίο τοποθετείται εύκολα κάτω από την τηλεόραση, υπογούφερ με “μαζεμένες” διαστάσεις, τα ηχεία surround καθώς και τον ενισχυτή/κέντρο ελέγχου, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και στον τοίχο. Η συνολική ισχύς που αποδίδει ο ενισχυτής είναι 600W, με βάση τις πληροφορίες που δίνει η εταιρία.
Το σύστημα προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς ρυθμούς λειτουργίας, Cinema, Music, Standard και Auto, επομένως ο χρήστης μπορεί να επιλέξει κάθε φορά την κατάλληλη διαμόρφωση, ανάλογα με το πρόγραμμα. Υπάρχουν ακόμη λειτουργίες Night και Voice για περιορισμό της δυναμικής περιοχής στις βραδυνές ώρες και τονισμό των διαλόγων αντιστοίχως, καθώς και δυνατότητα ρύθμισης της στάθμης του υπογούφερ, ώστε αυτό να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χώρου και της θέσης του σε αυτόν.
Το HT-S40R αναμένεται στην αγορά τον Μάιο.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/