Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/03/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα ακουστικά Bluetooth από την Sennheiser.

Νέα ακουστικά Bluetooth από την Sennheiser.
2021/01/05, [δ.τ.]

Τα νέα HD 250BT είναι ακουστικά στην εισαγωγική κατηγορία τιμής, για μεικτή χρήση, για μουσική και εφαρμογές ομιλίας, έχουν σαν στόχο όσους κινούνται πολύ και επωφελούνται, προφανώς, από την τεράστια εμπειρία του Γερμανού κατασκευαστή στον χώρο των ακουστικών υψηλών απαιτήσεων.
Τα ακουστικά είναι on-ear, κλειστού τύπου, με διαφράγματα 32 χιλιοστών και βασίζονται σε τεχνολογία Bluetooth v5.0. Υποστηρίζουν codecs για ήχο υψηλής πιστότητας, όπως είναι ο AAC και ο aptX.
Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την συμπεριφορά των HD 250BT, ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές του προτιμήσεις μέσω του ισοσταθμιστή, ο οποίος περιλαμβάνεται στην εφαρμογή Smart Control της εταιρίας. Για τις ανάγκες χρήσης σε εφαρμογές ομιλίας, τα ακουστικά περιλαμβάνουν ένα πυκνωτικό μικρόφωνο.
Ο σχεδιασμός των ακουστικών περιλαμβάνει στέκα από ανθεκτικό συνθετικό υλικό, pads σχεδιασμένα για να προσφέρουν καλή απομόνωση και επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία επαρκεί για μέχρι 25 ώρες λειτουργίας, ανάλογα με την χρήση και τον codec που χρησιμοποιείται. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί τρεις ώρες. Τα HD 250BT είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά με τιμή €81,-

info: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, http://www.nakas.gr/, http://www.sennheiser.com/