Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/12/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Native Union στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της Native Union στην ελληνική αγορά.
2021/11/16, [δ.τ.]

Εμπνευσμένη από την αγάπη για προσεγμένο σχεδιασμό και ποιότητα, η Native Union έχει δημιουργήσει μια σειρά από καλαίσθητες λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στο μοντέρνο lifestyle των φίλων της Apple, προσφέροντας τους τα απόλυτα αξεσουάρ για τις συσκευές τους. Τώρα τα προϊόντα της αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Wavemotion.
Πριν από 10 χρόνια, ο John και ο Igor συναντήθηκαν σε ένα κοινό περιβάλλον εργασίας στο Hong Kong. Έχοντας κοινό πάθος για τον όμορφο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα, άρχισαν να προβληματίζονται γύρω από το κατά πόσο τα τεχνολογικά προϊόντα είναι και λειτουργικά. Το αποτέλεσμα αυτού του προβληματισμού ήταν η Native Union. Μια δεκαετία αργότερα, αποτελούν μια διεθνή ομάδα με γραφεία στο Hong Kong, στο Παρίσι και στο Los Angeles, με προϊόντα που στηρίζουν το νέο τρόπο ζωής, είναι λειτουργικά και διαθέτουν στυλ, με κύριο στόχο πρωτίστως την διευκόλυνση των χρηστών. Η συλλογή της Native Union περιλαμβάνει καλώδια, ασύρματους φορτιστές και θήκες για Airpods.
Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή της Native Union σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές σε όλη την Ελλάδα σε ένα εύρος τιμών που καλύπτει όλους τους χρήστες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο της Native Union στην ελληνική αγορά, Wavemotion.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.nativeunion.com/