Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 05/04/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Marantz στην Audio Group Greece.

Η Marantz στην Audio Group Greece.
2021/04/03 [εταιρικό website]

Σημαντικές αλλαγές στην εκπροσώπηση ενός σημαντικού κατασκευαστή συσκευών υψηλής πιστότητας στην ελληνική αγορά, καθώς η Audio Group Greece (η εταιρία που αντιπροσωπεύει την Bose και την B&W στην Ελλάδα) ανακοίνωσε την ανάληψη και της Marantz. Έχουμε λόγους να ελπίζουμε σε θετικές εξελίξεις για την πορεία της εταιρίας
Η Marantz είναι ένας από τους κατασκευαστές audio με σημαντική ιστορία και έναν ιδιαίτερα ευρύ κατάλογο προϊόντων που καλύπτει τόσο τα συστήματα οικιακής διασκέδασης όσο και τα κλασικά, δικαναλικά, συστήματα υψηλής πιστότητας.
Στις πρόσφατες κινήσεις της εταιρίας, καταγράφεται η παρουσίαση της σειράς 30 με το SACD player/streamer 30n και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Model 30, μια προσπάθεια ανανέωσης όχι μόνο της αισθητικής των συσκευών της με γραμμές που εμπνέονται από στοιχεία των δεκαετιών του 50, του 60 και του 70 αλλά και του “συμβολαίου” της με τους απανταχού φίλους του κορυφαίου ήχου, με την ανάπτυξη των συσκευών, από την αρχική σχεδίαση μέχρι τις τελικές ρυθμίσεις, να έχει διαρκέσει τρία χρόνια και την παραγωγή να γίνεται στην Ιαπωνία.
Στον χώρο του πολυκαναλικού ήχου, η Marantz ανακοίνωσε, στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, την τελευταία έκδοση της σειράς SR, η οποία περιλαμβάνει τον ραδιοενισχυτή SR5015 και τους ενισχυτές SR6015, SR7015 και SR8015, με όλα τα μοντέλα να υποστηρίζουν σήματα εικόνας 8K. Η εταιρία αναφέρει ότι, όπως συμβαίνει με όλες τις συσκευές της, πέρα από τις δυνατότητες, έμφαση έχει δοθεί, παραδοσιακά, και στην ποιότητα του ήχου, ο οποίος είναι “κλασικός” Marantz.

info: Audio Group Greece., τηλ.: 210-672.1200, https://isembel.gr/, https://www.marantz.com/