Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/01/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


sp: Η σειρά epitome της Mamalos Cables απέκτησε και καλώδιο ηχείων.

sp: Η σειρά epitome της Mamalos Cables απέκτησε και καλώδιο ηχείων.
2020/12/22, [δ.τ.]

Ο Έλληνας κατασκευαστής χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του γύρω από τους νανοσωλήνες στην δημιουργία ενός καλωδίου σύνδεσης ηχείων, με στόχο την δημιουργία ενός προϊόντος με κορυφαία ηχητική απόδοση και λογική τιμή.
Το νέο καλώδιο συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις σε θέματα μετάδοσης του σήματος με πολύ καλή αντοχή και ευκαμψία, χαμηλή αυτεπαγωγή και σταθερή θερμοκρασία λειτουργίας.
Η βάση της κατασκευής των epitome sp είναι ένας μονόκλωνος χάλκινος αγωγός πολύ υψηλής καθαρότητας (5Ν) ο οποίος υπόκειται στην γνωστή επεξεργασία της Mamalos, με την χρήση νανοσωλήνων οι οποίοι “γεμίζουν” τα κενά στην δομή του χαλκού και ελαχιστοποιούν, έτσι τις ατέλειες του υλικού, αυξάνοντας, όπως αναφέρει η εταιρία, κατακόρυφα την αγωγιμότητα. Το ίδιο υλικό, το οποίο έχει αναπτύξει η εταιρία, χρησιμοποιείται, σε υγρή μορφή, ως ενδιάμεσο υλικό μεταξύ των αγωγών και του εξωτερικού μανδύα από PVC. Η δομή αυτή απαιτεί από το καλώδιο να είναι ερμητικά κλειστό και υπό πίεση, ώστε να μην εμφανίζονται φαινόμενα εξάτμισης.
Το νέο καλώδιο είναι διαθέσιμο με επίχρυσα βύσματα τύπου “μπανάνα” και αν ο αγοραστής ακολουθήσει τις οδηγίες καταχώρησης, καλύπτεται από εγγύηση τεσσάρων ετών. Κατά την πάγια τακτική της, επίσης, η Mamalos προσφέρει δυνατότητα επιστροφής μετά από μια δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών, με μια μικρή μόνο επιβάρυνση.

info: mamalos Cables, τηλ.: 694-4624.517, http://www.mamalos.com/