Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 22/03/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


KEF Mu3: Ο Ross Lovegrove επιστρέφει!

KEF Mu3: Ο Ross Lovegrove επιστρέφει!
2021/02/06, [δ.τ.]

Τον Lovegrove τον γνωρίζετε, κατά πάσα πιθανότητα από το Muon, το εντυπωσιακό ηχείο-concept της KEF. Ο σχεδιαστής επέστρεψε, σχεδιάζοντας κάτι πολύ (αλλά πολύ) μικρότερο, το νέο ασύρματο in-ear Mu3 που παρουσίασε ο κατασκευαστής από την Βρετανία, σε μια προσπάθεια να μπει σε έναν τομέα της αγοράς όπου, κυριολεκτικώς, γίνεται χαμός.
Τα Mu3 ενσωματώνουν τεχνολογία ενεργού καταστολής των εξωτερικών θορύβων, την οποία έχει βελτιστοποιήσει η KEF και βασίζεται σε μονάδες με διαφράγματα 8,2 χιλιοστών, επίσης “φροντισμένα” από τους Βρετανούς. Εννοείται, ότι το “χέρι” του Lovegroove φαίνεται στον σχεδιασμό της κάψας και ο χρήστης έχει στη διάθεσή του τέσσερα διαφορετικά άκρα ώστε να ταιριάξει τα ακουστικά με το αυτί του και να εξασφαλίσει την μεγαλύτερη δυνατή απομόνωση και σταθερότητα.
Τα Mu3 βασίζονται στην τεχνολογία Bluetooth v5.0 και η KEF έχει προσπαθήσει να μηδενίσει την καθυστέρηση μεταξύ των ακουστικών, εφαρμόζοντας ταυτόχρονη εκπομπή των δεδομένων για τα δύο κανάλια. Το ANC των ακουστικών προσφέρει, επίσης, την λειτουργία “Ambient Mode”, κατά την οποία η καταστολή του θορύβου διακόπτεται και το σήμα των μικροφώνων που χρησιμοποιεί το σύστημα, περνά στα ακουστικά ώστε ο χρήστης να έχει απόλυτη αίσθηση του τι συμβαίνει γύρω του (χωρίς να αναγκαστεί να βγάλει το ένα ή και τα δύο).
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρία, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι μεγάλης χωρητικότητας, εξασφαλίζοντας αυτονομία μίας τουλάχιστον ημέρας ,με συνεχή ασύρματη ακρόαση και το ANC ενεργοποιημένο, ενώ και η φόρτιση είναι γρήγορη. Τα ακουστικά είναι αδιάβροχα (splash-proof).

info: ΕΤΥΤ, τηλ.: 210-674.1363, https://etyt.gr/, https://eu.kef.com/