Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/12/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Οι... κλασικές ιδέες της JBL επεκτείνονται και στα combo.

Οι... κλασικές ιδέες της JBL επεκτείνονται και στα combo.
2021/08/04, [δ.τ.]

Το L75ms δεν έχει, φυσικά κάτι αντίστοιχο στην ιστορία της JBL ώστε να θεωρηθεί vintage, ωστόσο η αισθητική του παραπέμπει, ασφαλώς, στο στυλ της εταιρίας πριν από δεκαετίες. Τα φαινόμενα, εννοείται, απατούν, καθώς οι δυνατότητες που προσφέρει είναι εντελώς σύγχρονες, ενώ -παράλληλα- η εμπειρία της JBL στο θέμα των ηχείων, αφήνει σοβαρές υποσχέσεις για κάτι καλό στην ηχητική ποιότητα.
Η συσκευή βασίζεται σε δύο ξεχωριστά ηχεία, με γούφερ 130mm με κώνο από χαρτοπολτό και τουίτερ θόλου από αλουμίνιο 25mm και ένα κεντρικά τοποθετημένο, κοινό για τα δύο κανάλια, μιντ 100mm. Τα μεγάφωνα οδηγούνται από ξεχωριστούς ενισχυτές, 125W ανά γούφερ, 25W ανά τουίτερ και 50W για το μιντ.
Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του αναλογικές εισόδους, βοηθητική (3,5mm TRS) και phono (ΜΜ), θύρα HDMI/ARC και προσφέρει δυνατότητα streaming μέσω Wi-Fi και Bluetooth (v4.2), έχοντας δυνατότητα να διαχειριστεί sample rates μέχρι 32/192, με υποστήριξη Chromecast και AirPlay 2. Υπάρχει ακόμη έξοδος για οδήγηση ενεργού υπογούφερ.
Το φινίρισμα της συσκευής γίνεται με φυσικό ξύλο και το προστατευτικό των μεγαφώνων χρησιμοποιεί το γνωστό αφρώδες υλικό Quadrex. Στις δυνατότητες της συσκευής περιλαμβάνεται αντιστάθμιση της θέσης στον χώρο καθώς και δυνατότητα διεύρυνσης του ηχητικού πεδίου (sound-field expander).

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, https://aaav.gr/, https://www.jblsynthesis.com/