Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 08/02/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Melomania Touch: Νέα ασύρματα in-ear από την Cambridge Audio.

Melomania Touch: Νέα ασύρματα in-ear από την Cambridge Audio.
2020/12/01, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής παρουσίασε την νέα έκδοση των επιτυχημένων -κατά τα φαινόμενα- ασύρματων in-ear Melomania, με το όνομα “Touch”. Νέα σχεδίαση της κάψας, έλεγχος με την αφή και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου. Ίσως, όμως, η πιο ενδιαφέρουσα διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, να είναι το High Performance Audio Mode το οποίο προσφέρουν τα νέα ακουστικά, τα οποία βασίζονται σε ενισχυτικό στάδιο τεχνολογίας CX, το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιούν τα “μεγάλα” οικιακά της συστήματα.
Τα ακουστικά χρησιμοποιούν διαφράγματα 7 χιλιοστών, ενισχυμένα με γραφένιο και τεχνολογία Bluetooth v5.0 με υποστήριξη codec aptX και AAC. Για όσους θα χρησιμοποιήσουν τα Melomania Touch και σε εφαρμογές ομιλίας (τηλέφωνο, διασκέψεις, κλπ), η Cambridge έχει ενσωματώσει δύο μικρόφωνα, τα οποία υποστηρίζονται από την τεχνολογία cVc (Clear Voice Capture) της Qualcom. Αυτή, ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του περιβάλλοντος και αυξάνει την καταληπτότητα κατά την διάρκεια της επικοινωνίας.
Η σχεδίαση της κάψας έχει γίνει λαμβάνοντας υπόψιν στατιστική ανάλυση της μορφολογίας του ανθρώπινου αυτιού με πάνω από 3.000 ζεύγη δειγμάτων και τα ακουστικά συνοδεύονται με διαφορετικά tips ώστε να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε ακροατή. Η κάθε κάψα ζυγίζει 6 γραμμάρια.
Η αυτονομία των ακουστικών μπορεί να φτάσει τις πενήντα ώρες , περιλαμβάνοντας 9 ώρες από την ενσωματωμένη μπαταρία και 41 ώρες με φόρτιση από την ειδική θήκη. Το Melomania Touch συνοδεύεται από δερμάτινη θήκη και φορτίζεται μέσω USB-C.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.cambridgeaudio.com/