Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 22/02/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


200Μ: Νέος κορυφαίος DacMagic από την Cambridge Audio.


200Μ: Νέος κορυφαίος DacMagic από την Cambridge Audio.
2021/01/25, [δ.τ.]

Ο 200M είναι ο νέος κορυφαίος DAC/Ενισχυτής ακουστικών στην σειρά DacMagic της Cambridge Audio. Προσφέρει συνδεσιμότητα Bluetooth, ενισχυτή ακουστικών με μεγαλύτερη ισχύ και βελτιωμένο κύκλωμα μετατροπής d/a.
Ο νέος DAC βασίζεται σε δύο τσιπ της ESS τα οποία μπορούν να διαχειριστούν ψηφιακά σήματα μέχρι τα 32-bit/768kHz (PCM) και DSD512, χωρίς transcoding και προσφέρουν μια επιλογή από τρία διαφορετικά ψηφιακά φίλτρα. Ο ενισχυτής ακουστικών έχει στάδιο εξόδου σε τάξη AB και αντίσταση εξόδου μικρότερη από αυτήν των προηγούμενων σχεδιάσεων της εταιρίας. Το νέο κύκλωμα προσφέρει “περισσότερη ισχύ, χαμηλότερη παραμόρφωση και θόρυβο και καλύτερο έλεγχο των ακουστικών”, όπως αναφέρει η Cambridge.
Στις δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνονται τέσσερις συμβατικές ψηφιακές είσοδοι (δύο ομοαξονικές και δύο οπτικές), θύρα USB/type-B για streaming μέσω υπολογιστή και αναλογικές έξοδοι RCA/XLR (single ended/balanced). O codec για το streaming μέσω Bluetooth υποστηρίζει aptX και η έξοδος ακουστικών είναι η κλασική 6,4mm TRS. Το σασί της συσκευής είναι “μισού” πλάτους (215mm) και το φινίρισμα είναι το νέο, επιτυχημένο, Lunar Grey που έχει λανσάρει η εταιρία.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.cambridgeaudio.com/