Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 15/02/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


The Pearl Sub: Το υπογούφερ της Cabasse.

The Pearl Sub: Το υπογούφερ της Cabasse.
2020/10/20, [δ.τ.]

Ο Γάλλος κατασκευαστής ηχείων, αφού μπήκε για τα καλά στην ιδέα του σύγχρονου ηχείου με τα The Peal και The Pearl Akoya, συμπληρώνει την γκάμα του με ένα ενεργό υπογούφερ, κατάλληλο για συστήματα 2.1, με αισθητική που το κάνει συμβατό με την σειρά Lifestyle. Το νέο μοντέλο μπορεί να συνεργαστεί με όλα τα ηχεία της εταιρίας (iO3, Riga 2 και Baltic 5), υποστηρίζοντας την τεχνολογία DEAP και είναι συμβατή με υπηρεσίες streaming (Qobuz, Deezer, Spotify, Napster, Tidal).
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το Pearl διαθέτει μονάδα 25 εκατοστών με ανάρτηση μεγάλης διαδρομής (πάνω από 30 χιλιοστά) και οδηγείται από έναν ενισχυτή με ισχύ κορυφής 2.000W. Το σύστημα περιλαμβάνει, επίσης, δύο κανάλια ενίσχυσης για την οδήγηση των δορυφόρων, με ισχύ 300W ανά κανάλι, τιμή επαρκή για την οδήγηση ακόμη και των κορυφαίων Baltic 5, αναφέρει η Cabasse.
Ο έλεγχος του The Pearl γίνεται μέσω της εφαρμογής StreamCONTROL η οποία είναι συμβατή με Android και iOS. Ο χρήστης έχει, επίσης, πρόσβαση σε τεχνολογία αντιστάθμισης της ακουστικής του χώρου (CRCS).
Από πλευράς συνδεσιμότητας, το υπογούφερ υποστηρίζει ασύρματες συνδέσεις μέσω Wi-Fi και Bluetooth και είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή αρχεία (MP3, AAC, WMA, AIFF, FLAC, ALAC). Μπορεί να διαχειριστεί streams από το διαδίκτυο ή από πόρους του οικιακού δικτύου.

info: Projecting & Sounding Art, τηλ.: 210-994.9071-072, https://www.projecting-art.com/, https://www.cabasse.com/