Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/03/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Beosound Level: Και επιτραπέζιο και φορητό, από την B&O.

Beosound Level: Και επιτραπέζιο και φορητό, από την B&O.
2021/02/04, [δ.τ.]

Το Beosound Level είναι η πρόταση του Δανού κατασκευαστή για όσους αναζητούν ένα επιτραπέζιο ή/και φορητό ηχείο, για καθημερινή χρήση, που ξεχωρίζει. Και, όπως θα περίμενε κανείς από την Bang & Olufsen δεν άφησαν τίποτε στην τύχη!
Το ηχείο έχει σχεδιαστεί από τον Torsten Valeur και βασίζεται σε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο και είναι φινιρισμένο με φυσικό ξύλο το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία για να τονιστούν τα φυσικά “νερά” του, παραπέμποντας απευθείας στην σκανδιναβική επιπλοποιία, γνωστή για την ποιότητα και την αισθητική της. Η κατασκευή συμπληρώνεται από σκούρο γκρι ύφασμα της Kvadrat και το αποτέλεσμα είναι, αυτό που θα λέγαμε, κλασικό B&O.
Αυτό που επίσης είναι “κλασικό” είναι και το γεγονός ότι οι Δανοί δεν μένουν στην εμφάνιση αλλά έχουν δώσει στο Beosound Level σημαντικό τεχνολογικό βάθος. Η συσκευή ανιχνεύει αυτόματα το τρόπο τοποθέτησής της (οριζόντια, κάθετη ή σε τοίχο) και ρυθμίζει ανάλογα την εκπομπή στον χώρο (μεταξύ 180 και 360°) ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το βέλτιστο δυνατό. Είναι ανθεκτικό στην σκόνη και σε τυχαίες διεισδύσεις νερού (πιστοποιημένο κατά IP54) και διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που του δίνει μέχρι 16 ώρες, για την περίπτωση που κάποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει έξω από το σπίτι.
Το Beosound Level βασίζεται σε πέντε συνολικά μεγάφωνα, 2 τετράιντσα γούφερ, 2 τουίτερ 0.8 της ίντσας και ένα μεγάφωνο πλήρους φάσματος 2 ιντσών, τα οποία οδηγούνται από ενισχυτές συνολικής μουσικής ισχύος 105W.
Η συνδεσιμότητα είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, καθώς υποστηρίζεται Bluetooth v5.0 και Wi-Fi, με δυνατότητα streaming AirPlay 2, Chromecast και Spotify Connect, με το πακέτο φυσικών εισόδων να περιλαμβάνει line/optical combo (αναλογική και ψηφιακή είσοδο) καθώς και θύρες Ethernet και USB-C.
Η εταιρία αναφέρει ότι το ηχείο είναι κατασκευασμένο με αρθρώματα, έτσι ώστε να είναι εύκολη η συντήρηση και η επισκευή, με τον χρήστη να μπορεί να πραγματοποιήσει απλές εργασίες, όπως η αλλαγή της μπαταρίας.

info: Bang & Olufsen Athens, τηλ.: 210-364.4872, https://www.bogreece.gr/, https://www.bang-olufsen.com/