Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 01/02/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


"Making the Music Glow": Το βιβλίο της Audio Research.

Making the Music Glow: Το βιβλίο της Audio Research.
2020/08/20, [δ.τ.]

Ο ιστορικός κατασκευαστής, σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Ken Kessler παρουσίασαν μια πολυτελή έκδοση με την ευκαιρία εορτασμού των πενήντα χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας. Το “Audio Research: Making the Music Glow” είναι μια αναδρομή στους ανθρώπους και τις μεθόδους που χρησιμοποίησε η εταιρία για να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να προωθήσει και, εν τέλει, να “φτιάξει” τον ήχο της, έναν από τους κορυφαίους του χώρου.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1970 από τον William Zane Johnson και βασίστηκε σε σχεδιάσεις με λυχνίες, σε μια εποχή που αυτές είχαν τοποθετηθεί στο περιθώριο, θεωρούμενες ως “παρωχημένες”. Η αντίδραση του Johnson στις τάσεις της εποχής, δικαιώθηκε, όπως όλοι γνωρίζουμε, σήμερα, με την αγορά να περιλαμβάνει δεκάδες εταιρίες που ακολούθησαν τον δρόμο του.
Ο Ken Kessler είχε πρόσβαση στα αρχεία της εταιρίας, στους εργαζόμενους και την υποστήριξη της συζύγου του Johnson, Nancy και το αποτέλεσμα είναι μια πολυτελής έκδοση με σπάνιες φωτογραφίες, ανατυπώσεις συνεντεύξεων, πλήρη λίστα των προϊόντων και αναλυτική παρουσίαση των 25 μεγαλύτερων επιτευγμάτων της εταιρίας, συνοδευόμενα από νέες φωτογραφίες για κάθε συσκευή. Το βιβλίο περιλαμβάνει την ιστορία της εταιρίας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα και αφορά, όχι μόνο τους ιδιοκτήτες συσκευών και τους φίλους της εταιρίας αλλά και κάθε φίλο του καλού ήχου.

info: Sonus ΗiFi, τηλ.: 210-866.0057, http://www.sonus-hifi.gr/, https://www.audioresearch.com/