Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 19/10/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Διαθέσιμη η σειρά Stream της Wireworld Cable Technology.

Διαθέσιμη η σειρά Stream της Wireworld Cable Technology.
2020/10/08, [δ.τ.]

Η αντιπροσωπεία, στην ελληνική αγορά της Wireworld Cable Technology, ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα των προϊόντων της σειράς Stream, η οποία τοποθετείται ανάμεσα στις σειρές Terra και Luna-8. Η σειρά περιλαμβάνει καλώδια διασύνδεσης RCA και για χρήση με ενεργά subwoofer.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η νέα σειρά ξεχωρίζει με την ανώτερη ποιότητα κατασκευής της, την καινοτόμα σχεδίαση της, η οποία εξασφαλίζει μεγάλη ευκαμψία και διαθέτει 8 αγωγούς από χαλκό ελεύθερο οξυγόνου OFC, πλέγμα θωράκισης που εξασφαλίζει κάλυψη 100% και μόνωση τεχνολογίας Composilex 3.
Τα καλώδια έχουν πλέξη που βασίζεται στην γεωμετρία DNA Helix της Wireworld η οποία, όπως αναφέρει η εταιρεία, συνεισφέρει σε ήχο με μεγάλο δυναμικό εύρος. Τέλος, οι ακροδέκτες, είναι νέας σχεδίασης με επίστρωση χρυσού 24Κ, για αξιόπιστες συνδέσεις.
Τα καλώδια είναι άμεσα διαθέσιμα από το δίκτυο καταστημάτων της Audio Soul Ultra σε πολύ λογικές τιμές, οι οποίες ξεκινούν από τα €35,- για μήκος 0,5m και φθάνουν τα €55,- για τα 3m (RCA/RCA, Stereo).

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, http://www.wireworldcable.com/