Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/10/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Lumina: Νέα σειρά ηχείων από την Sonus Faber.

Lumina: Νέα σειρά ηχείων από την Sonus Faber.
2020/09/08, [δ.τ.]

Η εταιρία από την Ιταλία ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα σειρά ηχείων η οποία ονομάζεται Lumina, δηλαδή “Φως”, από την αντίστοιχη λατινική λέξη. Η σειρά περιλαμβάνει, προς το παρόν τρία μοντέλα και απευθύνεται τόσο στους φίλους του δικαναλικού ήχου όσο και σε αυτούς που αναζητούν ένα υψηλού επιπέδου ηχείο για χρήση σε πολυκαναλικό περιβάλλον.
Ίσως το πρώτο που παρατηρείς, στην περίπτωση των Lumina, είναι η αυστηρά γωνιώδης καμπίνα τους και το μινιμαλιστικό τους design, το οποίο, πάντως, ακολουθεί την παράδοση των Ιταλών σε ότι αφορά την ποιότητα κατασκευής. Η μπάφλα είναι φινιρισμένη με φυσικό ξύλο (στα γνωστά πρότυπα της εταιρίας) ενώ οι υπόλοιπες επιφάνειες έχουν επένδυση από μαύρο δέρμα. Τα ηχεία είναι διαθέσιμα με φινίρισμα καρυδιάς, βέγκε και σε μαύρη λάκα πιάνου.
Τα τρία μοντέλα της σειράς είναι το Lumina I, ένα μικρό σε όγκο ηχείο βάσης/ραφιού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως κυρίως είτε ως ηχείο surround, το Lumina III, ένα ηχείο δαπέδου και το Lumina Center I για χρήση στο κεντρικό κανάλι συστημάτων surround. H σειρά συμπληρώνεται από δύο ενεργά υπογούφερ, το Gravis Ι και το Gravis ΙΙ.

info: Sonus ΗiFi, τηλ.: 210-866.0057, http://www.sonus-hifi.gr/, http://www.sonusfaber.com/