Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/05/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Sonnet Digital Audio στην ελληνική αγορά.


Τα προϊόντα της Sonnet Digital Audio στην ελληνική αγορά.
2020/05/25, [δ.τ.]

H Sonnet Digital Audio (SDA) είναι μια σχετικώς νέα εταιρία στον χώρο, αλλά βασίζεται σε στελέχη που έχουν σημαντική εμπειρία, ειδικά στον σχεδιασμό συσκευών ψηφιακού ήχου (όπως ο Lion Kwaaijtaal με μεγάλη καριέρα στην Metrum Acoustics) και δείχνει να έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Τα προϊόντα της είναι πλέον διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά.
Ο κατάλογος της Sonnet δεν είναι, προς το παρόν, μακρύς και περιλαμβάνει τον μετατροπέα d/a Morpheus και το Digital Bridge/Roon End Point Hermes.
Ο Morpheus είναι ένα non-oversampling/R2R DAC με balanced αρχιτεκτονική και δυνατότητα ρύθμισης της στάθμης, ώστε να χρησιμοποιείται απευθείας με τελικό ενισχυτή. Περιλαμβάνει συμβατικές ψηφιακές εισόδους και θύρα USB και μπορεί να διαχειριστεί σήματα μέχρι 384kHz. Προαιρετικά, μπορεί να δεχτεί άρθρωμα για είσοδο I2S (στην θέση της θύρας USB) και άρθρωμα επεξεργασίας MQA. Η αναλογική έξοδος είναι διαθέσιμη σε single ended και balanced μορφή.
O Hermes είναι μια συσκευή η οποία διαχειρίζεται ψηφιακά streams μέσω του οικιακού δικτύου, συμβατή με Roon (απαιτεί έναν Roon Core/Server για να λειτουργήσει). Διαθέτει συμβατικές ψηφιακές εξόδους (οπτική/ομοαξονική S/PDIF και AES/EBU) καθώς και έξοδο I2S με μέγιστο sample rate ta 192kHz.
Η εταιρία έχει στα σκαριά και έναν μονομπλόκ τελικό, τον Kratos, μια σχεδίαση σε τάξη ΑΒ, η οποία αποδίδει 50W/8Ω, 100W/4Ω και 170W/2Ω, με τα πρώτα 5W σε τάξη Α. Αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Sonnet μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο της εταιρίας στην ελληνική αγορά, Chameleon Audio.

info: Chameleon Audio, τηλ.: 213-027.7796, http://www.chameleon-audio.com/, https://www.sonnet-audio.com/