Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τα CX400BT της Sennheiser.




Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τα CX400BT της Sennheiser.
2020/09/18, [δ.τ.]

Τα ασύρματα ακουστικά του γνωστού κατασκευαστή προσφέρουν μεγάλη αυτονομία, καλή ποιότητα ήχου (α λα Sennheiser) και σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης μέσω ειδικής εφαρμογής.
Τα CX400BT ακολουθούν την κλασική, πλέον αρχιτεκτονική των ασύρματων in-ear, συνοδευόμενα από μια ειδική θήκη φορτιστή, η οποία εκτοξεύει την αυτονομία του στις είκοσι ώρες συνολικά (7 ώρες με μια φόρτιση και 13 ώρες με φόρτιση από την θήκη). Η λειτουργία τους βασίζεται σε Bluetooth και υποστηρίζονται codecs SBC, AAC και aptX. Τα ακουστικά χρησιμοποιούν μια μονάδα 7 χιλιοστών της εταιρίας και έχουν απόκριση 5-21.000Hz.
Ο έλεγχός τους γίνεται μέσω ενός interface αφής, αλλά ο χρήστης έχει δυνατότητα για σοβαρές επεμβάσεις μέσω της ειδικής εφαρμογής η οποία ονομάζεται Smart Control και είναι συμβατή με συσκευές iOS και Android. Η εφαρμογή δίνει πρόσβαση σε equalizer, ρυθμιστικό της στάθμης των ήχων του περιβάλλοντος και μενού για την ρύθμιση του τρόπου με τον οποίο ελέγχονται τα ακουστικά από τον χρήστη. Η συσκευασία περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά άκρα από σιλικόνη, ώστε η εφαρμογή να είναι η καλύτερη δυνατή.
Τα CX400BT είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, σε μαύρο και λευκό χρώμα, στα €234,-

info: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, http://www.nakas.gr/, http://www.sennheiser.com/