Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/02/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Rotel: Ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς Michi!

Rotel: Ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς Michi!
2019/12/04, [δ.τ.]

Υπήρξε, ίσως, η πλέον συζητημένη σειρά προϊόντων του γνωστού κατασκευαστή, για πολλούς, ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει ποτέ και σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια δημιουργίας εκλογικευμένων συσκευών κορυφαίας ποιότητας. Ο λόγος για την σειρά Michi της Rotel η οποία, με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, φαίνεται ότι θα επιστρέψει δυναμικά.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, η σειρά περιλαμβάνει τρεις συσκευές, τον προενισχυτή P5, το δικαναλικό τελικό S5 και τον μονομπλόκ Μ8 και βασίζεται στις γνωστές αξίες της Rotel, δηλαδή στην προσεκτική επιλογή κορυφαίων υλικών, στις ακροάσεις πρωτοτύπων για την επιλογή της καλύτερης ακουστικής συμπεριφοράς, σε μεγάλους, custom, μετασχηματιστές και πυκνωτές τροφοδοσίας και σε βαριά σασί. Στα χαρακτηριστικά των συσκευών περιλαμβάνονται, επίσης, μεγάλες οθόνες και δυνατότητες ενσωμάτωσης στο οικιακό δίκτυο και σε συστήματα οικιακής διασκέδασης.
Ο προενισχυτής P5 θα έχει δυνατότητες διαχείρισης αναλογικών και ψηφιακών σημάτων με balanced εισόδους και εξόδους, στην πρώτη περίπτωση και δύο 32μπιτους DAC της Asahi-Kasei στην δεύτερη, θα περιλαμβάνει προενισχυτή phono (MM/MC), δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω Bluetooth και κυκλώματα προενίσχυσης με διακριτούς ημιαγωγούς σε τάξη Α. Η τροφοδοσία θα είναι πολύ προσεγμένη, με 17 διαφορετικούς σταθεροποιητές.
Οι δύο τελικοί θα είναι υψηλής ισχύος, με τον S5 να αποδίδει 500W/8Ω ανά κανάλι και τον M8 1080W/8Ω ανά μονομπλόκ, επιδόσεις που φθάνουν τα 800 και τα 1800W αντίστοιχα, με φορτία 4Ω. Και οι δύο ενισχυτές βασίζονται σε δύο μετασχηματιστές 2.2kVA με συνολική χωρητικότητα 180.000μF. Τα στάδια ισχύος λειτουργούν σε τάξη ΑΒ και βασίζονται σε 32 ημιαγωγούς ισχύος. Οι ακροδέκτες σύνδεσης των ηχείων θα έχουν επικάλυψη Ροδίου.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, http://www.rotel.com/