Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Debut Carbon EVO: Το κλασικό Pro-Ject επανέρχεται βελτιωμένο!

Debut Carbon EVO: Το κλασικό Pro-Ject επανέρχεται βελτιωμένο!
2020/08/25, [δ.τ.]

Η Pro-Ject Audio ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόσφατη, εξελιγμένη έκδοση του περισσότερο δημοφιλούς προϊόντος της. Το Debut είναι, ίσως, το πλέον αντιπροσωπευτικό πλατό του Lichtenegger, κυκλοφορεί για πάνω από είκοσι χρόνια και υπήρξε, ασφαλώς, ένας σημαντικός μοχλός για την αναθέρμανση της αγοράς του βινυλίου, καθώς στόχευε ακριβώς εκεί που έπρεπε: Στους φίλους του καλού ήχου που ανήκαν στην νέα γενιά, εκτιμούσαν τα αναλογικά συστήματα και αναζητούσαν μια συσκευή με προσιτό κόστος αλλά υψηλή ποιότητα. Ο Heinz Lichtenegger και ο Laurence Armstrong (διανομέας της Pro-Ject στην Βρετανία) διέγνωσαν σωστά την ανάγκη της αγοράς και το Debut ήταν γεγονός. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί σχεδόν ένα εκατομμύριο κομμάτια και το πλατό έχει ξαναγράψει τους κανόνες για τον σχεδιασμό ενός μίνιμαλ, λογικού κόστους αναλογικού συστήματος.
Η νέα γενιά του Debut, για το 2020, ονομάζεται Debut Carbon EVO και ακολουθεί τους γνωστούς κανόνες του δαιμόνιου ιδρυτή της Pro-Ject, πρόκειται δηλαδή για μια καλοκατασκευασμένη, επί ευρωπαϊκού εδάφους και σωστή, σε επίπεδο σχεδιαστικών αρχών, συσκευή. Σε ό,τι αφορά τις βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, το Carbon EVO διαθέτει νέα ανάρτηση του κινητήρα, ηλεκτρονικό έλεγχο στροφών, χαλύβδινο πλατό με υλικά απόσβεσης των συντονισμών και σημεία στήριξης από αλουμίνιο και ελαστικό υλικό τα οποία ρυθμίζονται για την σωστή οριζοντίωση και εξασφαλίζουν απομόνωση από τους εξωγενείς κραδασμούς.
Το νέο Debut διαθέτει βραχίονα 8.6 ιντσών με μονοκόμματο στέλεχος από ανθρακονήματα, στον οποίο η εταιρία έχει τοποθετήσει και προ-ρυθμίσει μια κεφαλή (στην κατηγορία των €120,-) ενώ το πακέτο συμπληρώνεται από ένα ποιοτικό καλώδια σύνδεσης με τον προενισχυτή, επίχρυσα βύσματα RCA και κάλυμμα.
Η νέα έκδοση του Debut είναι διαθέσιμη σε πέντε διαφορετικά φινιρίσματα με τιμή €499,- (συμπεριλαμβανόμενης της κεφαλής και του ΦΠΑ).

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, http://www.orpheusaudio.gr/, http://www.project-audio.com/