Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα φίλτρα της Powergrip στην ελληνική αγορά.

Τα φίλτρα της Powergrip στην ελληνική αγορά.
2020/06/28, [δ.τ.]

Η Powergrip εξειδικεύεται στην κατασκευή φίλτρων και συστημάτων προστασίας της τροφοδοσίας για συστήματα συσκευών ήχου και εικόνας. Αυτή την στιγμή, είναι διαθέσιμα δύο μοντέλα, το μεγάλο YG-1 v.2 και το μικρότερης ισχύος YG-2.
Και οι δύο συσκευές περιλαμβάνουν φίλτρα καταστολής του θορύβου ο οποίος υπάρχει στις γραμμές τροφοδοσίας, καθώς επίσης και σύστημα προστασίας από υπερτάσεις και μάλιστα σε δύο στάδια. Μικρές αιχμές τάσης αντιμετωπίζονται “σιωπηλά” από το φίλτρο χωρίς να γίνεται αντιληπτό από τον χρήση, ενώ μεγάλες υπερτάσεις ενεργοποιούν την προστασία μέσω διακοπής της τροφοδοσίας των συσκευών η οποία διαρκεί δύο λεπτά, με αυτόματη επαναφορά.
Ο χρήστης μπορεί να ενσωματώσει τα φίλτρα της Powergrip σε σύστημα οικιακού αυτοματισμού καθώς περιλαμβάνονται θύρες σκανδαλισμού 12V καθώς θύρα RS232, ενώ οι διαθέσιμοι ρευματοδότες κάθε μοντέλου είναι ομαδοποιημένοι και μπορούν να ενεργοποιηθούν σε διαφορετικό χρόνο, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή εκκίνηση ενός συστήματος με πολλές συσκευές, χωρίς προβλήματα θορύβων.
Το YG-1 v.2 διαθέτει 11 συνολικά ρευματοδότες σούκο (ο ένας είναι τοποθετημένος στην πρόσοψη) ενώ το μικρότερο μοντέλο YG-2 προσφέρει 6 ρευματοδότες. Το YG-1, επιπροσθέτως διαθέτει γραμμές προστασίας για κεραίες, καθώς επίσης και θύρες USB για την τροφοδοσία/φόρτιση συσκευών. Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα χαρακτηριστικά και οι δύο συσκευές μπορούν να διαχειριστούν την ίδια ισχύ (3,68kW/230W) αλλά έχουν διαφορά στην προστασία από κρουστικά ρεύματα, με το YG-1 να προστατεύει μέχρι τα 187.000Α ενώ το YG-2 μέχρι τα 65.000Α. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν οθόνη απεικόνισης όπου προβάλλεται η τάση του δικτύου. Είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά με τιμές €1499,- (YG-1 v.2) και €899,- (YG-2).

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://powergrip.com/