Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/12/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Έκδοση Reference για τον ολοκληρωμένο 404 της Moonriver.

Έκδοση Reference για τον ολοκληρωμένο 404 της Moonriver.
2020/12/01, [δ.τ.]

Η Moonriver, η σουηδική εταιρία του δικού μας Γιώργου Πολυχρονίδη, ανακοίνωσε την έκδοση Reference του ολοκληρωμένου ενισχυτή 404, μια προσπάθεια βελτιστοποίησης ενός ήδη πολύ προσεγμένου, κατά τα φαινόμενα, μηχανήματος.
Ο βασικός “404” είναι μια συσκευή που αποδίδει 2x50W σε φορτία 8Ω και διαθέτει ένα πλήρες πακέτο συνδεσιμότητας, στο οποίο περιλαμβάνονται 5 είσοδοι line, η δυνατότητα προσθήκης αρθρωμάτων για προενισχυτή phono και θύρα USB (με ενσωματωμένο DAC) καθώς και βρόχος για συσκευές εγγραφής. Σε όλα αυτά, πρέπει να προστεθεί και η άκρως προσεγμένη, ισορροπημένα vintage αισθητική της Moonriver, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες.
Η έκδοση Reference της συσκευής, που ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό, έχει πολύ πιο βαρύ τροφοδοτικό, με την χωρητικότητα στα φίλτρα να είναι διπλάσια, τόσο στον προενισχυτή όσο και στον τελικό ενισχυτή. Το αποτέλεσμα, αναφέρει η εταιρία, είναι καλύτερες δυνατότητες οδήγησης, καλύτερη απόδοση των λεπτομερειών και της στερεοφωνικής εικόνας και καλύτερες δυνατότητες ανάλυσης.
Αλλαγές έχουν γίνει, επίσης, στους ακροδέκτες σύνδεσης των ηχείων, με τον Reference να είναι εξοπλισμένος με βύσματα nextgen της WΒΤ, καθώς επίσης και στο σασί, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα υλικά απόσβεσης των κραδασμών και προσφέρει καλύτερη στήριξη στα ηλεκτρονικά.
Ο 404 Reference είναι ήδη διαθέσιμος με τιμή €4,490.