Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 16/11/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Επετειακό σύστημα Moon από την Simaudio.

Επετειακό σύστημα Moon από την Simaudio.
2020/09/23, [δ.τ.]

Στις αρχές του Φθινοπώρου, η Simaudio παρουσίασε ένα συλλεκτικό ζευγάρι Moon 680D/600i v2 για την επέτειο των σαράντα ετών από την ίδρυσή της. Το Streamer και ο ολοκληρωμένος ενισχυτής έχουν ειδικό φινίρισμα, το οποίο ονομάζεται “Millesime Red” και, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, παραπέμπει στα πρώτα βήματα της εταιρίας, στα 80s'.
Το σύστημα συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο, τα απαραίτητα καλώδια σύνδεσης και ειδικά εξαρτήματα στήριξης. Η παραγωγή θα περιοριστεί σε σαράντα μόνο ζευγάρια, ώστε να διατηρηθεί ψηλά η συλλεκτική αξία του κάθε ζευγαριού το οποίο θα είναι, φυσικά, αριθμημένο και θα παραδίδεται σε ειδικά σχεδιασμένο road-case.
Σε ότι αφορά τις δύο συσκευές που απαρτίζουν αυτή την επετειακή έκδοση, το Moon 680D είναι ένα streamer/DAC πολύ υψηλού επιπέδου και ο ολοκληρωμένος ενισχυτής 600i είναι μια σχεδίαση dual mono με σοβαρές δυνατότητες οδήγησης, αναφέρει η εταιρία.
Στα καλώδια που συνοδεύουν το σύστημα περιλαμβάνονται ειδικά κατασκευασμένο καλώδια τροφοδοσίας και inteconnect XLR καθώς και ένα ειδικό καλώδιο Simlink. Η τιμή του συστήματος είναι €33.000.