Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/03/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


DSs Network player/Streamer από την Metronome.

DSs</sup> Network player/Streamer από την Metronome.
2020/01/24, [εταιρικό website]

H Metronome εμπλούτισε την σειρά Digital Sharing με ένα Network player το οποίο υποστηρίζει streaming υψηλής ανάλυσης από πόρους του οικιακού δικτύου, στο γνωστό επίπεδο ποιότητας στο οποίο μας έχει συνηθίσει η γαλλική εταιρία.
Το DSs υποστηρίζει ροές PCM μέχρι τα 32-bit/384kHz και ροές DSD μέχρι DSD64 (μέσω DoP) και μπορεί να συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο ενσύρματα μέσω Ethernet. Ο χρήστης έχει, ακόμη, στην διάθεση του δύο θύρες USB όπου μπορούν να τοποθετηθούν εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα.
Η σύνδεση του DSs με το υπόλοιπο σύστημα μπορεί να γίνει μόνο ψηφιακά (απαιτείται, δηλαδή, ξεχωριστός DAC) και ο χρήστης έχει στην διάθεσή του τρεις συμβατικές ψηφιακές εξόδους, δύο S/PDIF (ομοαξονική/RCA και οπτική/Toslink) και μια AES/EBU (XLR), ενώ υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης μέσω HDMI/I2S, αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο το DAC που ακολουθεί.
Ο χειρισμός της συσκευής μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε σχετική εφαρμογή, συμβατή με iOS και Android, αρκεί αυτή να υποστηρίζει τα πρωτόκολλα DLNA ή UPnP. To DSs είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο και ασημί.

info: The Maestros by Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, http://www.exclusiveaudio.gr/, http://www.metronome.audio/