Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 21/12/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Θηριώδης υβριδικός ολοκληρωμένος από την McIntosh.

Θηριώδης υβριδικός ολοκληρωμένος από την McIntosh.
2020/10/09, [δ.τ.]

Ο MA12000 είναι ένας πραγματικά μεγάλος ολοκληρωμένος ενισχυτής, με ισχύ που ξεπερνά τα 300W ανά κανάλι, λυχνίες στο στάδιο προενίσχυσης, ημιαγωγούς στο στάδιο ισχύος και έναν πλήρη DAC, στοιχεία που το κάνουν να αντιμετωπίζει, επί ίσοις όροις, πολλά ζευγάρια προ/τελικού.
Ο προενισχυτής βασίζεται σε δύο διπλοτριόδους 12AX7A ανά κανάλι και οδηγεί ένα στάδιο ισχύος με ημιαγωγούς, το οποίο αποδίδει 350W ανά κανάλι ανεξαρτήτως του φορτίου (8, 4 και 2Ω) καθώς η έξοδος περιλαμβάνει και μετασχηματιστή εξόδου, τον γνωστό Autoformer της εταιρίας.
Οι δυνατότητες σύνδεσης που προσφέρονται είναι πολλές, με δέκα, συνολικά, αναλογικές εισόδους (6 single ended, 2 balanced και 2 phono ΜΜ και MC) και 7 ψηφιακές εισόδους (2 ομοαξονικές, 2 οπτικές, μία θύρα USB, μία είσοδο MCT για σύνδεση τρανσπόρτ SACD/CD της McIntosh και μια HDMI/ARC μόνο για σήματα ήχου). Οι ψηφιακές είσοδοι ακολουθούνται από το άρθρωμα μετατροπής d/a DA2 της εταιρίας, το οποίο βασίζεται σε οκτακάναλο τσιπ σε balanced τοπολογία 2x4. Η συσκευή υποστηρίζει stream 32/384 και DSD512 μέσω USB και 24/192 μέσω των συμβατικών ψηφιακών εισόδων.
Η αισθητική είναι η κλασική της εταιρίας, με ορισμένες αλλαγές τις οποίες έχουμε δει και σε άλλες συσκευές και έχουν στόχο να ανανεώσουν το ιδιόμορφο αλλά και χαρακτηριστικό στυλ του Αμερικάνου κατασκευαστή.

info: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, http://www.hifipower.gr/, http://www.mcintoshlabs.com/