Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/12/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο CD/SACD/DAC από την Mark Levinson.

Νέο CD/SACD/DAC από την Mark Levinson.
2020/10/22, [δ.τ.]

Η νέα ψηφιακή πηγή του γνωστού κατασκευαστή, με κωδικό No 5101, συνδυάζει την δυνατότητα ανάγνωσης των κλασικών ψηφιακών δίσκων με δυνατότητες streaming και μετατροπής d/a στο γνωστό επίπεδο ποιότητας της εταιρίας .
Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με το οικιακό δίκτυο είτε ενσύρματα, μέσω Ethernet, είτε ασύρματα, μέσω Wi-Fi και όλοι οι χειρισμοί να γίνουν από την σχετική εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS. Οι δυνατότητες streaming περιλαμβάνουν όλες τις κλασικές συνδρομητικές υπηρεσίες (Tidal, Deezer, Qobuz και Napster), ελεύθερα stream καθώς επίσης και αρχεία από συσκευές NAS και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που συνδέονται μέσω USB.
Το ψηφιακό μέρος του No 5101 βασίζεται στο κύκλωμα μετατροπής PrecisionLink II της εταιρίας, το οποίο περιλαμβάνει πέντε σταθεροποιημένα τροφοδοτικά και χρησιμοποιεί ένα τσιπ 32-bit της ESS, μέσω του οποίου προσφέρει καταστολή jitter και δυνατότητα επιλογής ψηφιακών φίλτρων.
Από πλευράς δυνατοτήτων σύνδεσης προσφέρονται συμβατικές ψηφιακές είσοδοι (οπτική και ομοαξονική) και θύρα USB-A για την σύνδεση μέσων αποθήκευσης. Το ενσωματωμένο media player είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή φορμά (FLAC, WAV, AIFF, κλπ) και μπορεί να διαχειριστεί ροές μέχρι 24/192 και DSD128.
Ο μηχανισμός ανάγνωσης των οπτικών δίσκων είναι συμβατός με SACD, CD-A, CD-R και CD-RW και η συσκευή προσφέρει balanced και single ended αναλογικές εξόδους.
Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, η ποιότητα κατασκευής του σασί είναι η γνωστή, πολύ υψηλή της Mark Levinson.

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, http://www.allaboutav.gr/, https://www.marklevinson.com/