Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 02/11/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Σειρά 30: Νέα γενιά Marantz.


Σειρά 30: Νέα γενιά Marantz.
2020/09/01, [δ.τ.]

Με τις δύο πρώτες συσκευές της σειράς 30, το SACD player/streamer 30n και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Model 30, η Marantz επιχειρεί να ανανεώσει όχι μόνο την αισθητική των συσκευών της αλλά και το “συμβόλαιο” της με τους απανταχού φίλους του κορυφαίου ήχου. Η ανάπτυξη των συσκευών, από την αρχική σχεδίαση μέχρι τις τελικές ρυθμίσεις, διήρκεσε τρία χρόνια και η παραγωγή γίνεται στην Ιαπωνία, ενώ είναι οι πρώτες που υιοθετούν την νέα αισθητική που σκοπεύει να προωθήσει η εταιρία, εμπνεόμενη από στοιχεία των δεκαετιών του 50, του 60 και του 70.
Ο ολοκληρωμένος είναι ένα καθαρόαιμο ενισχυτικό, χωρίς ψηφιακές εισόδους, με ξεχωριστά τροφοδοτικά για τον στάδιο προενίσχυσης και τελικής ενίσχυσης και περιλαμβάνει τον γνωστό προενισχυτή MM/MC Musical Premium Phono της εταιρίας καθώς και τα, επίσης γνωστά, αρθρώματα HDAM.
Το SACD player βασίζεται στον μηχανισμό ανάγνωσης δίσκων SACDM-3L που έχει σχεδιάσει η ίδια η Marantz και μπορεί να διαχειριστεί, επίσης, δίσκους CD και CD-DATA. Η συνολική συσκευή έχει χτιστεί στην πλατφόρμα HEOS και περιλαμβάνει, επίσης, έναν USB-DAC και ένα προενισχυτικό στάδιο. Μπορεί να διαχειριστεί αρχεία FLAC μέχρι 192kHz και αρχεία DSD (μέχρι 5.6MHz) ενώ προσφέρει πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming μέσω του διαδικτύου. Η συσκευή βασίζεται στον αλγόριθμο MMM (Marantz Musical Mastering) και πραγματοποιεί transcoding όλων των stream PCM σε DSD και διαθέτει ενισχυτή ακουστικών βασισμένο σε άρθρωμα HDAM-SA2.

info: ETYT, τηλ.: 210-6206.288, http://www.etyt.gr/, http://www.marantz.com/